GSM System alarmowy samochodów

K

Kluivert

Guest
I am doing my grad.projektu na alarm GSM samochodu, zastanawiam się jak mogę aktywować system lub umieścić go w trybie ramię przez telefon od właściciela samochodu, to będzie to sprzęt lub oprogramowanie techniki??

Thanx in advance

Miałem takiego problemu jak ty.
Mam sprzedali je w telefon GSM ERICSSONA A1018s.Po otwarciu klawiatury i CONECT Kontakty VI MCU (w moim przypadku USB6008 NI DAQ).Wtedy mam napisał (sporządzona) oprogramowania LabView i ono pracował wówczas.

Jego dość prosta sprawa, ale powiedz mi, który kontroler i modemu używasz do projektu, inne niż z telefonu komórkowego.Kiedy u powiedzieć jak aktywować system u co oznacza i obejmuje zarówno sprzęt i oprogramowanie oraz interakcji między poleceń AT modemu i kontrolera i telefonem.

Proszę dać mi znać jakie jest twoje wątpliwości jasno, jak u mogą nie mieć wiele czasu na dyplom.

Używam telefon GSM Siemens SL55 i ATmega8515 mikrokontrolera, głównie mój projekt opiera się na wielu komend AT, więc jak mogę aktywować systemu przez połączenie GSM po forgat właściciel samochodu, aby włączyć alarm samochodowy, jak inne inne produkty dostępne

Np.:
Przepraszamy, ale musisz się zalogować, aby wyświetlić ten załącznik

Cześć,
Jeśli mocro procesor jest podłączone do systemu alarmowego samochodu i telefonu GSM, można go interpretować receved SMS jako polecenie, aby włączyć system alarmowy.

Pozdrowienia,
Laktronics

Hmmm ...Nie pamiętam nikogo z pytaniem, czy mogliby wykorzystać zrzut ekranu z jednego naszych produktów?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back