GSM oparte Automatyczny detektor systemu bezpieczeństwa przeciwpożarowego

S

shiliba

Guest
Szanowni Państwo technologów. Jestem szczęśliwy, aby wyrazić swoje pomysły na to forum, mimo że nie są nowe, i robię mój projekt na tytuł powyżej i zaprosić assistence i sugestie na schemacie, etc kody i planują wykorzystać termistor jako czujnik temperatury, 16F877 jako PIC, maks. 232 podłączenia do modemu GSM HT-W2101.

Cześć Jego Dobrze, że wybrano urządzenia, tak teraz wszystko co nowe jest kod i kompilatory ... Teraz pytanie jest, co kompilator używasz do opracowania programu i nie masz pojęcia o tej części interfejsów? Powtórka ze szczegółami i mogę pomóc stamtąd .. Joydeep

Wielkie dzięki za odpowiedź brata, kompilator, który chcę użyć, jest MikroC, także mam trochę pojęcia o interfejsów,

Skończyłem z mojego projektu i wszystko poszło dobrze, mimo braku wsparcia ze strony internetowej technologiest ale jeśli ktoś chce wcześniej mój pomysł Iam gotowy toshare co mam i wiem

Drodzy Santoshaxl, otrzymuję problem mocowania schematów, układów i innych opisów, powiedz mi, co należy zrobić, aby i po pełnym obwodzie mojego projektu, który korzystał z technologii PIC.

usunięcie wymogu shifter poziomu, takich jak MAX232 uważam, że jest prostszy w obsłudze modemów takich jak WISMO228, można je dołączyć bezpośrednio do UART z PIC (podobne do modemów GSM) [url = http://www .linkwave.co.uk/products/list/sierra_wireless_wavecom_wismo_218_228] Wavecom WISMO 218 / 228 - Linkwave [/url]

Dzięki Hrace1 wiele dla silną sugestię, będę pracował na nim jak najszybciej.

Drodzy Santoshaxl, otrzymuję problem mocowania schematów, układów i innych opisów, powiedz mi, co należy zrobić, aby i po pełnym obwodzie mojego projektu, który korzystał z technologii PIC [/. CYTAT] należy zwrócić pomoc od admin edaboard

Dziękujemy za Santoshaxl odpowiedzi, poproszę administratora edaboard.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back