gr8 rzeczy wykładów VIDEO z najlepszych uczelni

A

all_vlsi_2007

Guest
Witam wszystkich Jest gr8 rzeczy wykładów VIDEO z najlepszych uniwersytetów i innych uczelni Berkely dostępne za darmo w sieci ... lub udać się do www.freevideolectures.com jednej pracy w VLSI (ANALOG / DIGITAL), DSP otrzyma wielką pomoc z tych wszystkich rzeczy. Jeśli jesteś w trakcie BTECH / MTECH (elektronika), Z pewnością pomoże wam wszystkim .... Miałem kopię tych wszystkich wykładów, jeśli ktoś w razie potrzeby (problemy z szybkim łączem internetowym), to pm do mnie, mogę zapewnić Państwu DVD tych wszystkich lecture.It jest około 40 GB danych. Tak więc wszystkiego najlepszego i musi spojrzeć raz ......

Proszę dać mi znać, jeśli masz znaleziono żadnych innych stron internetowych tak ..

Hi, Iam robi mój ME (Applied Elec) i odwiedziłem stronę internetową, która u've wymienione. Jej naprawdę wspaniale zobaczyć, że dzięki tej przydatnych informacji. Ale głównym problemem w pobieraniu tych plików jest ze względu na moje biedne łącze internetowe. Czy u plz wysłać, że DVD na adres podany poniżej. Te rzeczy będą bardzo przydatne dla seminariów i innych celów edukacyjnych. Proszę o przesłanie kopii tego DVD do następujących Manikandan.R adres, 62/72 Thiruvalluvarpuram, 2-gą ulicę, choolaimedu. warszawa-94 Indiach. Kod PIN: 600094.

Hi All_vlsi_2007, Jestem zainteresowany DVD, które zostały przygotowane. Proszę dać mi znać jak mogę kontaktowych, aby uzyskać kopię wykłady wideo.

Witam, potrzebuję tylko wideo Electronics zakresie. Czy mógłbyś się nim podzielić?

Witam robię moje Masters w Niemczech i wymagają DVD wszystkich wideo wykłady związane z elektroniką, ASIC i VLSI i elektrotechniki. Mój adres jest następujący Ramkumar Ganesan, 315, Wichernstrasse 18, Erlangen, 91052 Niemcy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back