Gdzie mogę znaleźć w obwodzie, do napędu anteny na 125kHz?

Q

quoy

Guest
Gdzie mogę znaleźć w obwodzie, do napędu anteny na 125kHz? (Mam 1.6uH anteny) Co żetonów trzeba zastosować w tym obwodzie? Chcę do wykrywania kart zbliżeniowych w 10cm. Czy ktoś może mi pomóc, Dzięki!

Myślę, że to dla RFID, w 125kHz. Na stronie internetowej Microchip można znaleźć kilka przykładów design: ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/00678b.pdf ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/51115F.pdf lub RFID szukaj w microchip.com

No! Daj mi wszystkie informacje na temat tag ur wyślę u Albo Circuit lub wszystkich niezbędnych parametrów dla obwodu ur.

[Quote = farhantariq] No! Daj mi wszystkie informacje na temat tag ur wyślę u Albo Circuit lub wszystkich niezbędnych parametrów dla obwodu ur. [/Quote] Faktycznie, chcę, aby czytnika kart do odczytywania kart RFID w EM 125kHz. I znalazłem Philips IC HTRC11001T, ale nie wiem jak używać jej: cry:.

Możesz użyć także U2270B firmy Atmel: tanie i niezawodne.

[Quote = xirix] Możesz skorzystać również z U2270B firmy Atmel: tanie i niezawodne [/quote] Dziękuję za Wasze opinie:.. D

u można również wizyty w dziale download d - h ** p: / / RFID handbook.de posiada dokumenty zawierające formuły o antena etc 4 RFID i open source plik wykonywalny, który pomoże u obliczania parametrów 4 d innego przewoźnika częstotliwości, np. 13.56MHz itp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back