Głębokie n oraz dla BJT z BGR?

J

jt_rf

Guest
Witam, chcę umieścić BJT w DNW jak mogłem zrobić dla innych tranzystorów MOS. Jest to pionowa BJT typu PNP. chwili i umieścić BJT wewnątrz DNW, tranzystor nie jest wykrywany w uruchomieniu LVS. Jakie jest więc rozwiązanie tego? Czy ktoś twarzy ten sam problem? Jak go rozwiązać? z góry dzięki. zakresie, JT.

co proces technologiczny pracujesz? O ile mi wiadomo, czy boczne PNP BJT posiada własne warstwy NWell będzie dotykać do warstwy DNW ... co oznacza będzie zwarte. okrzyki

Kontaktów ... nie wiem, możemy umieścić nasze BJT jest w DNW jak nasze własne ... Jak na moją wiedzę, to będziemy mieli BJT w odlewni od siebie i ... jeszcze jedno dlaczego LVS nie przemija jest ..... w LVS, gdy definiujemy urządzenie zdefiniujemy, że korzystając z warstw interakcji .. . Jeśli nie podążają dokładnie Tabel urządzenia .... oczywiście NASZE LVS woldn't przekazać ... to znaczy że nie uzna ...!!!

Musisz zmienić plik LVS polecenia samodzielnie. Proszę odnieść się do instrukcji Calibre.

Witam, To jest koniec odpowiedzi, ale myślałem, że będzie i rzucić nieco światła na jej temat. nie można umieścić BJT w głębokim właściwości nwell.it uległby zmianie, gdyby zrobiły, a tym samym nie dostać wykryte. 1. W przypadku rozwiązania izolacji wymagane jest thenuse izolacji podłoża warstwy znacznik, aby uniknąć kontroli miękkiej. 2. Jeżeli wymagane izolacji jest izolację od hałasu następnie uruchomić Deep ścieżki nwell wraz ze ścieżką nwell wokół BJT.

Hi, Myślę, że Twój BJT Nwell i DeepNWELL są coraz zwarte. Dlatego urządzenie nie jest się uznanym. Czy możesz powiedzieć nam cel, dlaczego wprowadzenie go pod Deepnwell,? na podstawie tego, możemy zobaczyć, jak iść do przodu ..

Witam Zgadzam się, że lepiej jest najpierw upewnić się, czy BJT można lacated w DNW. W niektórych technologii, np. IBM SiGe, to jest prawdziwe, że BJT w DNW. Właściwie DWN jest używany do postaci izolowanych typu p podłoża. Jeśli jest pewność, że struktura jest prawo, i sugerują, by sprawdzić LVS skryptu. Może tylko działają gdy wszystkie niezbędne zdefiniowane warstwy są tam w układzie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back