Finał pomysłów na projekt roku w elektronice inżynierii

K

kazimanwar

Guest
Witam .... jestem studentem elektroniki końcowe inżynierii rok ... i zostało powiedziane, aby wybrać ostateczny projekt roku ... plz sugerują projektów związanych z branży .... plz nie odpowiedzieć ....

hej tam kolega ... aoa .... dobrze i mieć jakieś pojęcie dotyczące ostatecznego projektu lat ..... jest przede wszystkim związane z CNC ..... ale mam lepszy pomysł .... jak o UGAAV (Bezzałogowy Parter Anti-Aircraft pojazdu ).... składa się z pewnej części robotyki ..... DIP i DSP ..... i jest mikrokontroler oparty ..... można to zrobić na mniejszą skalę nie, w tym znacznej złożoności ..... anywayzzzz ..... mów mi, w jakich sprawach ure zainteresowany następnie i'lllllll sugerują u więcej .... chaooooo ..... wziąć carezzz ....!!!!

Hi, dlaczego nie można wybrać projektu w mikrokontrolerach istnieje wiele wiele opcji, w tym surfowanie po można uzyskać jak najwięcej, jak można na podstawowe 89C51 mikrokontrolera to sprawdzić raz w internecie wszystkiego najlepszego

Hi ... thx za odpowiedzi ur ... cóż ... na myśli także część projektu mikrokontroler .... teraz m zakleszczony w projekcie semestr mikrokontroler ... jej o pliku modułu CZYTANIE .... to interfejs USB flash mikrokontrolera .... LCD wyświetla pliki i na życzenie użytkownika ... można przeczytać dowolny plik z flash ... mikrokontrolera da, jak plik wyjściowy ... plzzz HELPP ME. ... ny pomysłów na temat tego projektu .... nie wybrał tego projektu coz jestem myślę, aby to część mojego ostatniego projektu roku .... jak to wud być wzmocnienie .... PLZ HELPP MEE ...

Hi! Istnieje mnóstwo projektów, podobnie jak w Internecie, po prostu trzeba ich szukać. Napisałem, albo lepiej, moddified sterownik dla LCD 20x4 oparciu o chipset HD za PIC, napisany w C18. Ale muszę sprawdzić dokładny typ LCD, które napisałem sterownik. Ale w zasadzie wszystkie postaci LCD są zasadniczo takie same, przez moje doświadczenia, kiedy przechodzą faze inicjalizacji LCD, które w zasadzie wygrał!

[Quote = kazimanwar] Hi ... thx za odpowiedzi ur ... cóż ... na myśli także część projektu mikrokontroler .... teraz m zakleszczony w projekcie semestr mikrokontroler ... jej o MODUŁ czytania z pliku .. .. to interfejs pamięci flash USB do mikrokontrolera .... LCD wyświetla pliki i na życzenie użytkownika ... można przeczytać dowolny plik z flash ... mikrokontrolera da plik jako wyjście .. . plzzz HELPP ME .... ny pomysłów na temat tego projektu .... nie wybrał tego projektu coz jestem myślę, aby to część mojego ostatniego projektu roku .... jak to wud być wzmocnienie .... PLZ HELPP MEE ...[/quote] wow jej duży i złożony projekt, a nie, że wcale proste .. Myślę, że masz do wyboru somthing bardziej proste .... spróbuj użyć mikrokontrolera do dyktafonu na błysk mem (nie USB) a następnie odtworzyć swój kolejny rekord ... jego chłodnym i nie niemożliwe. powodzenia

Interfacin mikrosterownika jako master USB i problem ogromny. Nie widziałem czegoś takiego zrobić przed .. Lepiej jest używać kart MMC, które jest łatwe do wdrożenia (przez SPI). Możesz znaleźć kod i przykłady jak czytać FAT32 z MMC.

thx .... to nie jest zły pomysł drodze jest .... i cud zdecydować, że dla mojego projektu semestr .... cud u plzz dajcie mi link pomocy na tym temacie o relacje MMC do mikrokontrolera ... thx ..

sms zdalnego sterowania systemu twarzy recognation systemu głos recognation bezpieczeństwa powietrza do powietrza symulacji systemu mesile detektor częstotliwości

Regulator temperatury PID (za pomocą 89C51) będzie dobry projekt dla u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back