FCC zespół krawędzi test

C

crenyen

Guest
Czy ktoś może mi powiedzieć spec FCC test zespół krawędzi. dla 802.11b, 802.11gi 802.11a, i jak Slove problem zespołu krawędzi? Bo mój AP Router nie w tym punkcie certyfikacji i nadal nie mogę znaleźć sposób na rozwiązanie tego problemu. Najlepsze Dzięki Regard

Cóż, w zasadzie mocy poza dozwolonym paśmie częstotliwości przekracza poziomu określonego przez FCC. Możesz zrobić test z anlyzer spectum a karta bezprzewodowa robi jego rzecz. Może brakować spec, ponieważ: Jesteś overmodulating lub nie filtrowania nadawanego sygnału (zwykle cyfrowo filtrowane) tyle trzeba mocniej filtr RF gdzieś Jesteś przesterowania wzmacniacza wyjścia i generuje odrastania widma częstotliwości środkowej Twoja może być zbyt drifting wysokie lub niskie, i wylewa się energii-of-band Mogłeś błędnie zaprogramowane karty bezprzewodowej użytkowania częstotliwości poza te, które dopuszcza w USA

Witam Biff Jak krawędzi Band przeprowadzone emisje mierzone? Czy możemy porównać EDGE Prowadzący emisji i promieniowane?

Prowadzone są emisje do 30 MHz dla większości norm EMC, nie są one zwykle problem z GHz urządzeń bezprzewodowych, a także nie związane z zespół krawędzi . Ogólnie rzecz biorąc, szczegółowe metody pomiaru określone są we wszystkich odpowiednich norm (FCC, ETSI EN).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back