fazowanych z mikropaskowej antena

J

JAVERIA EJAZ

Guest
Witaj Zaprojektowaliśmy fazowanych z mikropaskowej antena elektronicznego sterowania za pomocą wiązki, w którym mamy symulacji cyfrowych włączone manetki typu linii fazy zmianę fazy wśród wszystkich elementów promieniujących i stały zysk wzmacniaczy klasy C o zmianę ważona amplitudy każdego elementu. Zadanie 1: Ja również mam napisać rozdział fazowanych z mikropaskowa elementem poprawki, w których jeden element poprawki zostały zaprojektowane przy użyciu modelu linii transmisyjnej i pasz mikropaskowa metodą liniową. Właściwie muszę papieru, artykuł lub tutorial przy pomocy których można uzyskać pomysł napisania rozdziału fazowanych z mikropaskowa poprawki zasilane przez sieć dzielnik mocy w firmie sposób. Wszystkie symulacje zostały wykonane oh hfss. Potrzebuję też kilka przydatnych materiałów na temat sieci Dzielnik mocy pisać szczegółowo o tym. Zadanie 2: Naszym kolejnym krokiem jest napisanie pracy magisterskiej dla projektu w tym celu muszę teoretyczne napisać osobne rozdziały dla wzmacniaczy i przesuwników fazy. Artykuł lub tutorial Ci ludzie wysyłają musi zawierać wyjaśnienie wzmacniacze i przesuwników fazy w odniesieniu do fazy i zmienności amplitudy mikropaskowa tablicy patch. Papier z pomocą których można uzyskać pomysł, aby napisać te rozdziały precyzyjnie i dokładnie Każdy z może mi pomóc proszę, będę bardzo wdzięczny Wam, jak mam przedstawić moją tezę w poniedziałek.

im wysyłanie u niektórych materiałów pomoże to u wielu .........

Mam do tego samego dla mojego fyp i zrobiłem jeden plaster i dont dokładnie wiedzieć, jak przekształcić go do tablicy .. to jest możliwe, u, aby każdy tutorial lub przykład, że u mają tablic w hfss?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back