Excellon format NCDRILL w CADSTAR

G

Gundam001

Guest
Hi all,

Potrzebuję pomocy w generowaniu NCDRILL na CADSTAR (dowolna wersja).The Drill tabeli nie jest osadzone w wygenerowanym pliku.Próbuję zmodyfikować plik ASCII z excellon do generowanych co muszę to mam ten sam rezultat.

Za każdym razem wyświetlić nc wiercenia w każdym Cam Viewer, nadal należy wpisać co wiercić średnich pokazać rzeczywistą wiertło danych.

I need your advice.

Dzięki z góry ..

spróbuj excellon2.usr NC wiertło do generowania pliku .. będzie wykonać żądaną operację

Ja próbowałem, ale nadal produkcja jest taka sama.

Większość CAM widzowie mają możliwość obciążenia wiertło tabelach.Wiem, że stare DOS CADSTAR nie mógł umieścić w NC wiertło rozmiary plików, więc musiał ładować je oddzielnie.Zasadniczo, użyłem stałe nc.usr pliki PCB producentów.Nie
jestem świadomy, jeżeli ostatnich wersji CADSTAR może generować wiertło rozmiarów i wbudowane narzędzie informacji automatycznie większości innych systemów CAD.

Używam CAM350 i automatycznie ładuje wszystkie wiertło danych z wykorzystaniem jeśli exellon2.usr.

CAM, które widz ur użyciu? mogą być ustanawiane tylko tego widza?

po prostu spróbować, aby ustawienia CAM jak na ustawienia, który podałeś w trakcie CADSTAR NC Drill generowania takie zero supression jest końcowe lub leadind, format, jednostki są angielski lub metryczne.
Mam nadzieję, że wtedy będzie uzyskać pożądany skutek.

Czy możesz dać mi kopię excellon2.usr tak mogę patrzeć na znalezienie whats różne z mojego kopiowania i twoje.

Thanks in advance ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back