Engg projektu. Engg aplikacji Vs.

A

arorashalabh

Guest
Każdy hii, zrobię ME w Inżynieria Komunikacja w "grudzień 2007" się. Obecnie pracuję w firmie VLSI (małe firmy produkt z głównego obszaru tematycznego jako analogowe). Tak więc, jego już około dwóch miesięcy na mnie pracuje jako Design Engg (Analog) w tej firmie. Obecnie mam jedną ofertę od dużej firmy z oczywistych pakiet lepiej. Ale moja nazwa będzie tu jako "Hardware aplikacji Engg" [/ b ].....( oznacza swtiching z dziedziny projektowania Engg do Engg Application). Pomijając kwestie coraz lepiej pakiet i duże / małe firmy oraz biorąc pod uwagę główne aspekty "Perspektywy i "..... domeny Work Czy ktoś może zasugerować mi, który będzie lepszą opcją do wyboru? I w zasadzie chcesz dowiedzieć się dalszego wzrostu w obu tych dziedzinach .... czyli pracował jako Engg Design (analogowe domeny) lub jako H / w Engg aplikacji. doprowadzi do lepszych perspektyw na przyszłość? Dziękujemy wszystkim za przejście przez to i (jeśli to możliwe) podając swoje sugestie zbyt ....!!!!

Bądź konsekwentny w 1 firmy, w której ur Bóg pomaga u

i też nie wiem, a czasem trochę zamieszania trochę też, dlaczego inżynier wypłacane tak wysoki, wciąż jeszcze ludzie chcą być w dziedzinie projektowania? jaka jest różnica pracy mądry? proszę nikogo wyjaśnia ...

Witam, Wszystko dpends na jednym intelektualnej satysfakcji. W końcu to sprowadza się do intelektualnej pakiet Vs satysfakcji

Jak powiedziałem wcześniej, najważniejsze jest być zgodne z rzeczywistym pragnieniem ... Wszelkie decyzje poza to, co czujesz w jelitach prędzej czy później kierowania do dissapointment ... PS: coś do rozważenia ... Nawet jeśli duża firma zatrudnia dla systemów ... jeśli widzą analogowe Projektowanie potencjał i dobre umiejętności w tobie ... można założyć, będziesz zakończyć w analogowe obszaru projektowania bardzo szybko ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back