en * RGY miernik z ADE7 * 754?

7

7rots51

Guest
witam W projekt en * metr ergy z ADE * 7 * 714, do przeliczania CT prądu na napięcie mały rezystor wartość nie jest wymagana 0,005 ohm i 0,01 ohm to dobry wybór? jeśli masz uwagi lub schemat na ten temat można wysłać. proszę podać do wytworzenia rezystory. bye

Hi wartość rezystora (i moc) zależy od dwóch czynników: - TC moc currente; - i stosunek transformatora. Bez tego rodzaju informacji mogę powiedzieć nic więcej. Z poważaniem Pendragon

hi standardowej CT mają 5A lub wyjście 1A, że stosunek ten zależy od prądu pierwotnego, że muszą być zamienione na 5A (lub 1A). załóżmy, że chcę używać 5A lub 1A CT, przez tych informacji prosimy o obciążenie wartość recomment rezystora i produkcji tego rezystory (cztery przewody rezystora) (muszę używać cztery przewody rezystora wyczuć napięcie prawidłowo). powyższy link do analogowego urządzenia nie stosować CT, mierzy prąd bezpośrednio, chcę używać CT i mój wniosek jest 3 fazy. bye

Zależy od bieżących - 100 tj. krajowych 150 uOhm będzie wybór. Można je kupić - szukaj zastawki. Wykonane są z niskich temperatur współczynnika metali takich jak manganinu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back