Embedded System: OP-AMP z ADC i Microntroller

G

gurpreet312

Guest
Hello Sir, chcę interfejs OP-AMP z ADC i Microntroller 89V51 To Make cyfrowy miernik napięcia i wzmacniacz z LCD OP-AMP i używane, w którym Configration? Czy ktoś Daj mi Przykład obwodu? Dziękuję Gurpreet Singh

Przede wszystkim chciałbym poznać wszystkie IC, którego używasz. ponieważ opiera się na manufracture, każdy może pomóc.

Hello Sir, I am Korzystanie ICL7135 ADC i op-amp CA3140? Jeżeli muszę op-amp, czy używam Detla Sigma ADC jak CS5460 Adc? Gurpreet Singh

[Quote = gurpreet312] Hello Sir, I am Korzystanie ICL7135 ADC i op-amp CA3140? Jeżeli muszę op-amp, czy używam Detla Sigma ADC jak CS5460 Adc? Gurpreet Singh [/quote] hmm .. i pozwól mi pomóc krok po kroku .. Przede wszystkim musisz sprawdzić napięcia i prądu na poziomie i jej zgodności z układów scalonych stosowanych w was projektu. w oparciu o które sprawiają, że zasilacz, który pomoże Ci uruchomić wszystkie urządzenia w trybie testowym (to głównie u znajdzie z arkusza / net). po tym podłączyć każde urządzenie lub po prostu interfejs je MCU.

Witam ok Czy masz jakieś Idea CS5460 Cirrus Logic IC? Mam Zaprojektowany Circuit. Czy masz jakieś pojęcie kodu źródłowego? Wyślij do mnie Skype id na rzecz lepszej komunikacji, jeśli potrafisz? Dzięki Gurpreet Singh

[Quote = gurpreet312] Witam ok Czy masz jakieś Idea CS5460 Cirrus Logic IC? Mam Zaprojektowany Circuit. Czy masz jakieś pojęcie kodu źródłowego? Wyślij do mnie Skype id na rzecz lepszej komunikacji, jeśli potrafisz? Dzięki Gurpreet Singh [/quote] nie, ja dont mieć kod do tego IC. ale dostaniesz od netto po kroku szukają trochę w google lub witryny kodowania ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back