Ekstrakcja za pomocą funkcji twarz matlab.

S

swetha_30

Guest
Hello! Potrzebuję kodów źródłowych do ekstrakcji cech za pomocą MATLAB.I trzeba wyodrębnić oczy, nos i usta z obrazu twarzy w inne miejsce. Czy jest możliwe przy użyciu tylko procssing.I obrazu nie chcesz korzystać z sieci neuronowych. Proszę powiedzieć, czy jakikolwiek kod źródłowy jest dostępny. Dzięki Swetha Swethasubramanian@gmail.com

Nie jestem, że zna falki, ale nadzieję, że w czasie tygodnie:: Ale w międzyczasie myślałem, że to cud zrobić w tym way.I ale ten pomysł z papieru. Myślałem, że cud się transformaty Fouriera obrazu oraz zastosowanie windows.then się wyodrębnione funkcje. Czy u, że to jest łatwiejsze? Lub falki? Całość jest bardzo nie muddled.I byli przekonani, że tak wiele sposobów, cud korzystać !!!!!!!! Ale może u powiedz mi, jak możemy to zrobić z falki? Wystarczy krótki pomysł.

hi u można znaleźć bardzo przydatne kod matlab na swoje potrzeby w "cyfrowego przetwarzania obrazu przy użyciu matlab" przez książkę gunzales i lasu.

Jest to program, w zamian MATLAB pliku, który można wykorzystać do nauki rozpoznawania twarzy i korzysta z funkcji Gabora, w wyszukiwarce Google na system wykrywania twarzy i przyjdzie jako pierwszy link.

Swetha, Wniosek, funkcje wiedźma może różnić się (ze względu na emocje) mogą być uznane za korzystanie z algorytmu SVM. + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back