Hi Spacekim, Serenada z Ansoft ma optyczne modele liniowe / nieliniowe analizy, takich jak diody laserowej,, LED detektor fotonów, światłowodu i tłumik. W przeciwnym razie nie jest dedykowany Optical CAD oczywiście. Optyczne modele mają być wypełnione prawdziwymi danymi arkusze danych, jeśli prawdziwy optyczny Urządzenie ma być symulowane, ponieważ jego biblioteka nie obejmują produkowanych elementów optycznych. Nie wiem z innych poważnych CADs zajmujących się kwestiami optycznych, ale wyszukiwanie w Internecie ujawnił poniższych: EasyOpt Optical Program CAD na kvand.mit.edu / EasyOpt / index.shtml albo jeśli uważasz, że optycznych podmiotów, takich jak soczewki, zwierciadła , pryzmaty itp., a następnie zobaczyć http://www.sae.org/automag/cad/10.htm . Nie wiem, te programy chociaż. Mam nadzieję, że te są pomocne dla Ciebie. Chodzi unkarc
Hi Spacekim, Przepraszam za opóźnienie, ale nie było mnie przez kilka dni. Niestety nie wiem produktów oprogramowania z Optiwave. W rzeczywistości nie jestem naprawdę zaangażowany w optyce i CAD związanych, jestem zainteresowany w "normalnych" torów radiowych i jako taki wiem Serenade zawiera kilka modeli elementów optycznych. Zrobiłem odwiedzić url Optiwave kilka minut temu i zobaczyłem, że są gotowi wysłać oprogramowania, które jest w pełni działa na wszystkich zainteresowanych w celach ewaluacyjnych, bez burder zakupu później ... Może te oprogramowanie to terminy określone tylko. Chodzi unkarc
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.