Eagle wielowarstwowych pokładzie autorouting szaleństwo

S

simanowitz

Guest
Ok, to powinno być łatwe, ale z jakiegoś powodu jest uczynienie mnie orzechy.Jestem próby autoroute jeden 4-warstwy pokładzie, ale nalega na Eagle tylko ten górny i dolny.Oto co się wydarzyło do tej pory:

I just uaktualniony z wersji darmowej do Pro (nie może wiele zrobić, zanim dzisiaj)
Od DRK> Warstwy kartę zestaw instalacyjny pole (1 * 2 3 * 16)
Od Auto ...> Ogólne Trasa 2 i 3 "|"
I nawet próbował ustawienie Auto ...> Autobusy Route2 i 3'0 ', ale to nie pomoże albo.

Po trafieniu Auto ...> OK, tylko na górze i na dole trasy.Jakie głupie rzeczy robię?Nie
jestem złożenie ziemi lub mocy samolot, tylko o zwykłą TTL pokładzie.

TIA,
David

To ma coś wspólnego z DRK.Spróbuj ładowania DRK domyślnie plik i zobaczyć czy wszystko działa!

CMOS napisał:

To ma coś wspólnego z DRK.
Spróbuj ładowania DRK domyślnie plik i zobaczyć czy wszystko działa!

I meant przeładuj DRK domyślnie plik, a następnie ponownie ustawić na nim warstw.Nie dokonywać żadnych innych zmian, a następnie spróbuj ponownie.

OK, I figured it out.Jeśli zamierzasz zrobić z wielowarstwowego Pro, co musimy zrobić wszystko, co mnie przed PLUS zestaw Routing siatki rozmiar coś oprócz ogromnego 50 mil.Wybrałem 10 mil i działał jak mistrzu.Hope this helps someone.Dodano po 1 minuty:Niestety,
to Routing siatki Narzędzia> Auto ...> Ogólne> Routing siatki (górna po lewej stronie karty).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back