Dziwny problem

B

bimbla

Guest
Na jednym mikrokontrolerów (PIC 18F452), I jeden przewijania wyświetlanych wiadomości.
Na innych, tego samego programu powoduje, że wynik, który będzie wyświetlany bardzo powoli.Whay to tak?

Jak można być dwa mikrokontrolery szybko i wolno?

bimbla.

Jakie jest Twoje ustawienia konfiguracyjne dla obu przypadkach?

Czy próbujesz dwóch MCU
jest w oddzielnych obwodów, lub tylko jeden obwód?Jeśli różnych układów, które można zamienić na próbował MCU ponad aby sprawdzić, czy jest to obwód lub MCU?

Czy
w obu MCU mieć taki sam zegar typu bezpieczniki w momencie programowania?(np. PLL włączone lub wyłączone)

FoxyRick.

Sprawdź oscylatora częstotliwości w obu przypadkach, po FoxyRick's Hill i rady, i ewentualnie spróbować jedna trzecia MCU

Moje utworzony jest trenerem zestaw na pokładzie programista.Tak więc wszystkie obwodzie są takie same.Sprzęt jest taka sama.Ściągnąłem program jest taki sam, a zatem i konfiguracji ustawień są identyczne.
Można powiedzieć, że byłem testowania microcontrolers w stanie sprawdzić, czy wszystkie z nich były wszystkie prawa.bimbla.

Brzmi naprawdę dziwne.Wygląda na to, jak tylko pytanie teraz jest jedną z Twych PIC, czy może obu.Czy testy z
3-ta PIC?

Jak o pływających przerywa wejście i jeden procesor jest bardziej sensowne niż inne?Wystarczy pomysł ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back