K
kot noc
Guest
Un-uwierzyć, ale prawdą jest, po pomiarze!
Patrz załączony jest szyny do szyny IN / OUT opamp z SEIKOII.
punktów:
1.0.9V ~ napięcie 5.5V pracy
2.0.5uA prądu zasilania nawet na 1 / 2 Vsupply produkcji (uzyskanie jedności), a nawet na 5V supply
3.kilka możliwości wyjścia mA
4.Tylko jeden Polak na pasmo odpowiedzi
Każdy pomysł, aby takie ASIC?
Moje punkty są następujące:
1.Co proces może działać tak niskie, jak 0.9V (0.18u?) I tak wysokie, jak 5.5V?
2.Jak uzyskać taki mały bieżącym źródłem i nadal może pracować tak niskie, jak 0.9V?(<0.1uA Myślę, że do pierwotnego błędu prądu)
3.Jak to nadal 0.5uA nawet 5V dostaw?
Moje pierwsze pytanie jest:
Myślę, że jest możliwe uzyskanie tak dużego rezystora (> 50M do 5V), korzystając z warstwy poli w niewielkiej powierzchni kości nawet salicide usunięte.
Próbowałem użyć MOSFET do symulacji za pomocą modelu TSMC 0.18u BSIM3 przyprawy, L może być tak duży jak 2500u (jeśli W = 0.2u).
Tak, że niemożliwe jest tylko jeden PMOS zrobić jako aktywny rezystor.
Jest to także problem dla układu fizycznego (prawda?)
Mógłbym konieczności oddzielenia go wiele, wiele PMOSs integrując wszystkie bramy do GND i Cascad wszystkich DS.Ale minimun napięcie robocze zostaną zwiększone o partii.
Jeśli można dokonać takiego OPAMP, to jesteś ekspertem!
Any idea?Interesujący!
Zapraszamy do przyłączenia się do dyskusji!
Patrz załączony jest szyny do szyny IN / OUT opamp z SEIKOII.
punktów:
1.0.9V ~ napięcie 5.5V pracy
2.0.5uA prądu zasilania nawet na 1 / 2 Vsupply produkcji (uzyskanie jedności), a nawet na 5V supply
3.kilka możliwości wyjścia mA
4.Tylko jeden Polak na pasmo odpowiedzi
Każdy pomysł, aby takie ASIC?
Moje punkty są następujące:
1.Co proces może działać tak niskie, jak 0.9V (0.18u?) I tak wysokie, jak 5.5V?
2.Jak uzyskać taki mały bieżącym źródłem i nadal może pracować tak niskie, jak 0.9V?(<0.1uA Myślę, że do pierwotnego błędu prądu)
3.Jak to nadal 0.5uA nawet 5V dostaw?
Moje pierwsze pytanie jest:
Myślę, że jest możliwe uzyskanie tak dużego rezystora (> 50M do 5V), korzystając z warstwy poli w niewielkiej powierzchni kości nawet salicide usunięte.
Próbowałem użyć MOSFET do symulacji za pomocą modelu TSMC 0.18u BSIM3 przyprawy, L może być tak duży jak 2500u (jeśli W = 0.2u).
Tak, że niemożliwe jest tylko jeden PMOS zrobić jako aktywny rezystor.
Jest to także problem dla układu fizycznego (prawda?)
Mógłbym konieczności oddzielenia go wiele, wiele PMOSs integrując wszystkie bramy do GND i Cascad wszystkich DS.Ale minimun napięcie robocze zostaną zwiększone o partii.
Jeśli można dokonać takiego OPAMP, to jesteś ekspertem!
Any idea?Interesujący!
Zapraszamy do przyłączenia się do dyskusji!