dwuzakresowy spolaryzowanego kołowo antena mikropaskowa

B

bittu

Guest
Chcę wiedzieć, że w sonetu oprogramowania 1 - czy to możliwe aby symulować prostokątny dzwonka hiow mikropaskowej anteny? 2-może wyżywić sonda może być udzielone na powierzchni plastra po przekątnej, jak?

bittu: Tak, powinieneś być w stanie przeanalizować to w Sonnet. Prawdopodobnie można to zrobić w Sonnet Lite. Od Sonnet ma ściany boczne, musisz upewnić się, trzymać je z dala od plastra, jak 1-2 falach daleko, i upewnij się, górnej części okna Sonnet analizy ma wolnego miejsca, ustawić na górnej granicy. Powinieneś być w stanie korzystać za pośrednictwem kanału portowego, zeby sondy, i prawdopodobnie można użyć parametru kontrolować położenie sondy. Jeśli tylko na przekątnej, myślę, że będą one pozwalają mieć połączony parametr X i rozmieszczenia wymiaru Y sondy. Wtedy można pozwolić podcięcia uruchamiania oprogramowania usytuowania sondy i daje rodzinę krzywych projektowych automatycznie. Jeśli masz większą wersję Sonnet, myślę, że można zoptymalizować położenie sondy z optymalizator wbudowanej. Powodzenia - Max

Chcę, aby zasymulować attatchment niż mam do korzystania z tego przykładu do realizacji podwójną antenę mikropaskowej pasma dla GSM handset.i mieć również zastąpić prostokątną pierścień o patchu trójkątne i okrągłe niż porównanie wyników muszę wybrać najlepiej za pomocą sonet Kin DLY pomoc mnie

Witaj bittu, Tak, to możliwe jest projektowanie i analizowanie takiej atennae używając Sonnet em oprogramowania ... Udało mi się ponownie wzorowany tego artykułu refernce modelu anteny używając sonet i mam dobre wyniki ... I został dołączony sonetu plik projektu, wyniki i odpowiednie instrukcje sonetu PDF dokumentów w celach informacyjnych ... Uwaga: Do tego trzeba mieć wersję Sonnet profesjonalne .... --- Manju ---

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back