Dokumenty o LDO projekt

Q

quaternion

Guest
Jestem Newbie w projektowaniu LDO, moja praca dyplomowa jest na chipie projekt LDO małej mocy modulacji bezpośredniej nadajnik FM. Chcę, aby zwiększyć swoją wiedzę w zakresie projektowania LDO. i uzyskać ph d. Teza Rincon-Mora i jego papier ieee w "prąd skuteczny, niskiego napięcia, niskie wypadają regulatorów". Również i więcej starszych dokumentów. i trudno znaleźć nowych papieru lub książce. I chcesz, aby informacje dotyczące, z których można studiować ten temat. Każda pomoc jest mile widziana.

Ja też, może u przesłać mi ph d. Teza Rincon-Mora i jego papier ieee w "prąd skuteczny, niskiego napięcia, niskie wypadają regulatorów". Dzięki, chodźmy razem. My addresss mail: babbage.song @ gmail.com

Może nie jestem wystarczająco jasne. Ponieważ dr Rincon Mora powiedział w swoim artykule "W końcu jednak wybór obwodu topologii i konfiguracji zależy od konkretnego zastosowania i procesu technologicznego." ==> Tak to jest powód, dla którego muszę nowszych materiałów w projektowaniu LDO (prace opublikowane przez dr Rincon jest na podstawie 2μm technologii MOSIS co uczyniono w roku 1996, oprócz stosowanych technik nie był ogólny, tj. aplikacji szczególnych) To jest pewien, że inne techniki zostały opracowane dla następujących technologii. Projekt, który Ja w 0,13 mikrometrów technologii i tak pewien, że są w zróżnicowany sposób. dla Babbage mój mail quaternion0@gmail.com (Myślę, że komentarz może być bardziej użyteczne od strony pozwala pożytku publicznego oraz z drugiej strony, jeśli jesteśmy w błędzie, coś, co możemy znaleźć kogoś, którzy mogliby prawidłowe dla nas)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back