Dokumenty o descrambler TV budynek telewizji kablowej w USA

Pomyśl projektu 3chip można łatwo przeskalowanych w dół do projektowania 2chip (o; Schemat i źródeł wkrótce (o;

Projekt 3chip powodzeniem przeskalowanych w dół do wzoru 2chip (o: Ciekawe, dlaczego nikt nie próbował go przed ...

Czy ktoś ma soft do descrambler (na pic16f84) jeśli system PAL, jak i konwerter jest Tocom 5506

Co to jest Tocom 5506? Oly ma źródła PAL z SSAVI dla 16C54/84/622

Tutaj frist wersji 2-Chip projekt descrambler (o, nie testowałem nowszych sterowników Microchip z szybciej porównawcze ... schemat jest na podstawie wersji 16C622-JW miałem ... Enjoy (o;

Ehhhmmm? Czy nie widzisz, powyższe linki do stron descrambler? Znajdziesz tam wyjaśnienia ... Albo po prostu wyszukaj "SSAVI, 3-chip", itp. .. (O;

Czy każdy członek, który ma schematy wspomnieć descrambler 2chip w i forum będą szczęśliwi, jeśli ktoś może wysłać go do mnie za pośrednictwem mojej skrzynki pocztowej springbird39@yahoo.com .

Witam, mam sprawdzeniu 2 chipy circuit.What descrambler jest różnica między 3 i 2 chip descrambler chip descrambler. Jak swój układ blokuje sygnał wideo? Gdy jest zablokowana możemy widzieć wszystkie kanały, czy musimy ustawić dla każdego kanału? Nie ma tuner w obieg, że dlaczego mam pytanie tym Que? Proszę o odpowiedź lub mail thalukku@yahoo.com Dzięki.

Ktoś ma opracować podobny descrambler w Brazylii? Dzięki, Gorkin

Mój dobry przyjaciel jesteśmy w erze cyfrowej system kodowania, descraambler analogowe nie będą działać.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back