dokładności odbiorników GPS

M

mobile-to

Guest
Cześć,Czy ktoś dostał niektórzy miejscu, gdzie mogę znaleźć o dokładności GPS dzisiejszej sytems GPS

Jest to system GPS z 10m dokładność dobre czy nie wystarczy?

Chcę kupić OEM systemu GPS, co jest najlepsze można kupić dotyczące dokładności i dobrej cenie (chcę tanie system)

mobile-go napisał:

Jest to system GPS z 10m dokładność dobre czy nie wystarczy?

Cześć,

Differential GPS systemy zapewniają dokładność arround 1 metr.Zwykle wykorzystania informacji przesłanych przez nadajnika naziemnego UKF radiowe, które znają jego Exactely pozycji.Łącząc się tą wiedzą z informacji GPS daje bardzo goog dokładności.Spróbuj wyszukiwania w G00gle z tych słów kluczowych (Differential GPS DGPS).

W niektórych transportu publicznego, jak z autobusem serivices w największych miastach USA operatorów autobusów mogą dzwonić skrzyżowań drogowych poprzez GPS i niektóre usługi, które mówią "Następne skrzyżowanie jest 4th Street and Pine Road" z pre-recorded "sexy" głos pani.it is cool!

Hay
Jestem wielkim fanem Palm OS i cały szereg jej licencjobiorców
jest jedna firma, która sprzedaje komputer apalm z GPS wewnątrz czytam kilka doniesień o Jeśli podoba Ci się pomysł, że jeśli nie używasz GPS tracker tak tylko flip down town powrót anteny i nadal korzystać z komputera dłoni z hi -kolor hi-reselution 1,5 normalnej inne palmy, to musisz zobaczyć jeden z tych modeli iQue Garmin w http://www.garmin.com/
best of luck with acc.ale myślę, że jeśli jesteś gonna stosowania wewnątrz miasta, a następnie co najmniej 1,5 m to max tol.(@ Pół szerokości min ulicy) albo połączyć z zaufanego systemu odwzorowania (czytałem nie jest dla nas iQue pierwszy Garmin)

To nie jest komercyjne to rada

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back