do Mr.jian

K

kbmanick

Guest
Szanowny Panie,

Mam jeden plik wysłany do poczty id.w tym i metali conneted jeden działać jako switch.daliście mi wyjaśnienia jeden tydzień wcześniej.funkcjonować jako przejście, i powiedział mi, aby korzystać z niektórych opcji portu.dla mojego struktura sprawia, że zmiany i daj mi procedury.

z dzięki

KBMani

Hi, Kbmanick:

Nie jestem w stanie znaleźć swój adres e-mail i nie otrzymała żadnych wiadomości e-mail od Ciebie dziś.Czy tutaj lub prześlij e-mail to do mnie?Dzięki!

Hi, kmanick:

Mam plik.Jeżeli chcesz mieć switch?Czy możesz mi powiedzieć?Dzięki!

drodzy Jian,

plz przejść thr struktury.w tej małej metalowej wyciągnąć połączenia między dwoma szczelinami.oznacza między rightside GND płaszczyźnie wewnętrznej i gniazdo sekund struktury.jeśli nie jesteś w stanie zidentyfikować i następnie wyśle do innego pliku, po kilku godzinach.z dzięki

kbmani

Hi, Kbmanick:

Got it!Zrewidowany IE3D geometrii pliku e-mailem do Ciebie.You have 2-porty na strukturę.Możesz umieścić albo otworzyć lub ZWIĘZŁE na MODUA na 2-Port s-parametry konwertować 1-go do portu, aby zobaczyć wyniki przełącznika.

Pozdrowienia,

drodzy Jian,

Tak, jestem w stanie zobaczyć wyniki.ale chcę wiedzieć procedury.z dzięki

kbmani

Hi, Kbmanickl

Wystarczy wybrać prostokąta pomiędzy 2 metalu.Następnie wybierz port-> DLA WYBRANYCH prostokąta HORYZONTALNE zlokalizowane PORT i poprosi o podanie kierunku.Możesz wziąć jeden, ponieważ ostatecznie będzie otwarty i umieścić krótkie i tak naprawdę nie ma znaczenia.Jeśli wstawisz do wzbudzenia później,
musisz wybrać prawo directon.

W rzeczywistości, istnieje prostszy sposób na zbudowanie portu poziomej zlokalizowane pomiędzy 2 kawałki metalu na IE3D/MGRID.W przypadku jeśli nie zbudował prostokąta w lukę, możesz po prostu wpisać 2 punkty na każdym z metalu,
a następnie wybraniu PORT-> BUDUJ HORYZONTALNE zlokalizowane PORT pomiędzy punktami i IE3D/MGRID zbuduje port automatycznie.Jest to bardzo proste, natomiast może nie mieć tyle kontrolę nad szczegółów portu bliskości.

Pozdrowienia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back