Dlaczego program C. Exe nie mogę wyjście

H

hednast

Guest
Hello. Mam problem. Kiedy skompilować w turbo kompilator C można uzyskać w wyniku czego chcę. Ale po tym jak skompilować ten plik projektu do exe i uruchom że exe, nie dostanę wyniki chcę już. Dlaczego istnieje różnica między pliku projektu i exe skompilowany. Proszę asists. Dziękuję.

To nie jest dużo informacji, aby pójść na to. Przypuszczam, że plik projektu ustawień konfiguracyjnych, które są różne od domyślnych ustawień Turbo C projekt.

Hi C ma dwa wyjścia: stdout i stderr nieważne fprintf (stdout, "...", ...); nieważne fprintf (stderr, "...", ...); w większości systemów jest oczywiście stdout stderr, ale w niektóre prohramming style te holowania mogą się różnić. możesz to sprawdzić w linux (unix systemów) coś jak 2> & 1, ... może to sprawdzić w oknach z czymś myprog.exe [myparameter ....]> results.txt proszę powtórzyć te sprawdzić i podejść i daj nam znać status. tnx

Hai ..... przykro i jestem trochę mylić z odpowiedzi udzielonych ......... Kod źródłowy jest poniżej ......... # Include int main () {int i; char daleko * scrn = (unsigned char daleko *) 0xb0008000; FILE * fp = fopen ("c: \\ \\ text.txt", "w"); for (i = 0; i

Turbo C nie można pominąć HAL (Layer Abstrection sprzętowe) stosowane w PC. będziesz musiał użyć windows 2000 compitible kompilatora i używać MFC. nie w instrukcji się mogą być używane w środowisku NT. stawu skokowego

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back