Dlaczego "****" cenzurowany?

J

jpanhalt

Guest
Ta nazwa będzie do czterech gwiazdek. Słowo to "kawał" z "a" zamiast "e" Rzeczownik odsłowny formie czasownika jest dozwolone. Dlaczego nie czasownik? John

Myślę, że "h.ack" jest tematem tabu słowo wraz z kilkoma obraźliwych słów, na tym forum. Oczywiscie rzeczownik odsłowny formy czasownika to głównie nielegalne rzeczy do zrobienia. (I powiedział WIĘKSZOŚĆ ...). Tak, aby uniknąć dyskusji z tych rzeczy na forum, to musi być ocenzurowane.

Boże, nie sądzę, jakie kiedykolwiek hacked coś nielegalnie. Może nieważne gwarancji, ale jest tani i łatwy sposób uzyskać całkiem skomplikowane rzeczy. Angielski jest bogaty język. Regularnie się czasowników rzeczowników (np. Bork). Nawet słowa: "rzeczy" i "śmieci" mogą być używane w profanum sensu. Na drugi dzień, starałem się po coś do skutku, że osoba musiałaby h.ack coś, wykonując takie i tak. Nie była to sugestia do nielegalnych działań. Gdy przechowywane wyświetlane w postaci gwiazdek, byłem wstrząśnięty. Sugeruję, że słowo to wchodzi w taki powszechnym użyciu, że inne znaczenia spadły do przydrożnych w elektronice i może być ignorowana. John

No dont wiedzą nawet główny powód. I właśnie zaproponował hipotezę opartą na założeniu. Mogę się mylić. Ja rozumiem, co mówisz. Ale nie wiem dlaczego tak jest ...

Powinna być ustalona, ale trzeba odbudować w nocy. Przepraszamy za problemy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back