Design Studio CST

G

GVVIN

Guest
Witam wszystkich,

Pomoc wymagane w SSP.
Jednocześnie integrując Design Studio CST Studio Cst mikrofalowa, jak zdefiniować porty.

Mam antenę, która jest po porcie (połączone między sobą 2 punkty)., Wzywając tym samym w pracowni projektowania, chodzi tylko 1 pin.Czy to wystarczy.

Czy mogę używać 1 port ohm w studiu projektowym i zobaczyć rezultaty poprawnie, chociaż mam podłączony 50 ohm portu w studio Cst mikrofalowej.

Pozdrowienia
GV

pierwszy u powiedz mi, jaki rodzaj u mechanizm sprzęgający wykorzystywane do zasilania np. sprzęgła sprzęgła sondy lub mikropaskowe sprzężenia linii lub sprzęgła gniazda.
if u tell me mechanizm sprzęgający Potem powie, jak zdefiniować port w kuchence mikrofalowej bcoz studio CST w każdej mechanizm sprzęgający r istnieje inny sposób określić port so plz powiedz mi po pierwsze rodzaj sprzężenia .......... .

Yaa będę rozdrabniać.

Mam 2 anteny.Chcę do pomiaru sprzężenia pomiędzy nimi.

Problem z pracowni projektowej jest.jeden z anteny nie jest 50 ohm więc muszę dodawać lumped elementy do wyrównania, jeśli mogę użyć Design Studio nie muszę resimulate 3D symulacji w studio mikrofalówka za każdym razem na zmianę lumped elementu.Więc moje pytanie było w sprawie (porty) w studio CST mikrofalowa jest wywołana wewnątrz CST studio design.

Pozdrowienia
GV

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back