DC - AC inverter zmiany pomóc

Z

zorro23

Guest
Cześć, wszystko na tym forum dzisiaj mam niską cenę inwerterem 12VDC wejściowych, 400Watts wyjście 1.5Amp wyjście 115VAC Output

Mam pytanie w sprawie Jak modefied wszelkich DC - AC falownika, aby uzyskać więcej watów obecnie wprowadzane (np. 3000 watów) i (np. 15Amps) bez wpływu na napięcie wyjściowe 115VAC bez zmian.Muszę bardzo pomocne w tym projekcie.Źródło napięcia 12VDC wejście jest z akumulatora samochodowego.dzięki zaawansowanej.

Co?
1.5A x 115V tylko 173W, 400W nie.Masz zgrywanie off.
W inwerterem będzie gorąco, gdyż niektóre odpady moc podejmowania ciepła więc baterii wynosi około 500W, a jego obecny będzie 42A, które mogą spowodować, że rozpieprzyć.

Wysoka moc falownika wymaga ogromnych baterii i wiele tranzystorów wyjściowych w celu zapewnienia wystarczającej ilości prądu.
115V x 30A = 3450W, która jest bardzo wysoka dla 12V falownika.Obecny w tranzystory i od akumulatora jest 333A, który jest niedorzeczne.

musisz zmienić transformatora i zasilanie etapie obsługiwać więcej władzy

zorro23 napisał:

Cześć, wszystko na tym forum dzisiaj mam niską cenę inwerterem 12VDC wejściowych, 400Watts wyjście 1.5Amp wyjście 115VAC OutputMam pytanie w sprawie Jak modefied wszelkich DC - AC falownika, aby uzyskać więcej watów obecnie wprowadzane (np. 3000 watów) i (np. 15Amps) bez wpływu na napięcie wyjściowe 115VAC bez zmian.
Muszę bardzo pomocne w tym projekcie.
Źródło napięcia 12VDC wejście jest z akumulatora samochodowego.dzięki zaawansowanej.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back