D
davyzhu
Guest
Znalazłem rekonfiguracji urządzenia jest gorący region badań, nie każdy FPGA obecnie wsparcie konfiguracji? Słyszałem, że Atmel ma chip może to zrobić pracy. Dzięki! davy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy możesz dać mi kilka odniesienie dynamiczny reconfigurfation? cnZastanawiam się, co naprawdę chciał spytać. Wszystkie pamięci SRAM FPGA są rekonfigurowalnych .... jeśli u ma na celu zwrócić dynamiczny / na rekonfiguracji latać .. Myślę, że możliwe jest również dzisiejsze FPGA ..
rozmiar bitstream konfiguracji Altera FPGA jest udokumentowana w urządzeniu arkusze danych, również maksymalnej prędkości zegara, konfiguracji, dzięki czemu są w stanie obliczyć czas konfiguracji.Nie, Altera ® urządzeń FPGA nie obsługuje częściowej rekonfiguracji urządzenia tablicy SRAM (CRAM)?. Architektury FPGA nie ma możliwości, aby ponownie skonfigurować pewną część pamięci konfiguracji w FPGA jednocześnie nie zakłócając pracy urządzenia w trybie użytkownika. Kiedy pulsowanie nCONFIG aby rozpocząć rekonfiguracji urządzenia, całego urządzenia zostaną usunięte i rekonfiguracji z nowych danych konfiguracyjnych. Niektóre rodziny urządzenie obsługuje konfiguracji specyficznych cech, takich jak PLL i rekonfiguracji nadawczo-odbiorczego. Opcje te zostały opisane w odpowiednich podręcznik urządzenia.