Darmowy procesora listę

J

jimjim2k

Guest
Cześć

Darmowy procesora listę:
Poniżej znajduje się lista dostępnych procesorów Free lub curently ramach rozwoju --

F-64-bitowy procesor CPU Wolność h ** p: / / www.f-cpu.org serwerów na h ** p: / / www.f-cpu.de

Europejska Agencja Kosmiczna - architekturze SPARC LEON procesora h ** p: / / www.estec.esa.nl / wsmwww / leon
Europejska Agencja Kosmiczna - ERC32 SPARC V7 procesora h ** p: / / www.estec.esa.nl/wsmwww/erc32
Atmel ERC32 SPARC część # TSC695E h ** p: / / www.atmel-wm.com/products kliknij Aeronautyka => Space => Procesory

Sayuri na h ** p: / / www.morphyplanning.co.jp / Produkty / FreeCPU / freecpu-e.html i produkowane przez Morphy Ltd Planowanie na h ** p: / / www.morphyone.org i funkcji na liście h ** p: / / ds.dial.pipex.com/town/plaza/aj93/waggy/hp/features/morphyone.htm i języka japońskiego na h ** p: / / www.morphyplanning.or.jp

OpenRISC 1000 Bezpłatny 32-bitowy procesor IP konkurujących z podstawowych własności ARM i MIPS jest h ** p: / / www.opencores.org/cores/or1k
OpenRISC 2000 jest na h ** p: / / www.opencores.org
STM 32-bitowy, 2-sposób superskalarna RISC CPU h ** p: / / www.asahi-net.or.jp/ ~ uf8e ITU -

Green Mountain - GM HC11 procesora Core jest h ** p: / / www.gmvhdl.com/hc11core.html
Open-source procesora stronie - Szukaj w Google "Komputery> Sprzęt> Open Source" h ** p: / / directory.google.com / Top / Komputery / Hardware / Open_Source
Darmowy mikroprocesorowo DSP IP rdzeni i pisemne w Verilog lub VHDL h ** p: / / www.cmosexod.com
Darmowy sprzęt rdzenie do przyspieszenia rozwoju h ** p: / / www.scrap.de / html / opencore.htm
Linux sprzętu otwarte i wolne systemy EDA h ** p: / / opencollector.org1.h ** p: / / www.linuxdoc.org/HOWTO/CPU-Design-HOWTO-2.html

* -> T

tnx

Może ktoś może sporządzić listę MCU's / procesorów można rzeczywiście dostać bezpłatne próbki jako wniosek?

Podobnie jak:

ATMEL: AT91xxxx ARM7TDMI podstawowych, wolne próbek z www.atmel.com

nadzieję, że o wiele więcej?

Można zażądać od pic micros www.microchip.com jeśli nie mieszkają w Polsce, Turcji, Rosji, Węgier, Rumunii, Ukrainy, Bułgarii, Czech, Bośni,
w Afryce, Jugosławii, Egipcie i Słowacji!Nie mogę się zwrócić!

Czy enybody powiedz mi, gdzie mogę zdobyć bezpłatne próbki różnych urządzeń ARM

ash napisał:

Można zażądać od pic micros www.microchip.com jeśli nie mieszkają w Polsce, Turcji, Rosji, Węgier, Rumunii, Ukrainy, Bułgarii, Czech, Bośni, w Afryce, Jugosławii, Egipcie i Słowacji!
Nie mogę się zwrócić!

maksyma także podając mikrokontrolerem próbek

Brazylia i inne Południowa / Ameryka Środkowa too!

Gorkin.

Jestem zaskoczony, nikt nie ma Spotted tego niech:

Lattice Semiconductor Mico32 32-bit RISC mikrokontrolerem
http://www.latticesemi.com/products/intellectualproperty/ipcores/mico32/index.cfm

Rozpowszechniany na licencji GPL.

Verilog 2001 RTL kod źródłowy
Toolchain GNU (GCC, binutils, gdb), itp.

===

W RTL wymaga ręcznych modyfikacji do kompilacji w Xilinx Webpack 9,1 lub qu (at) rtus II 7.1.(Proste zmiany ...)

Chłopaki ...don't get stronie śledzone ..wolne środki projektowania jest otwarta z VHDL / RTL kod ...Bezpłatne próbki nie!

Jestem rozważa stworzenie globalnego bezpłatne próbki punktu dystrybucji, moja firma będzie kupić żetony i wysłać je do miejsc innych firm nie pozwalają na tak długo, jak nie złamać wszelkie handlu.Zaliczenie będzie elementy, takie jak moduły GPS, Atmel i mikroprocesora MCU, s / D konwertorów, Lipo's video jednostek DSP itd. Nie byłoby wymaganie, czym jest i czego oczekujesz, aby uzyskać ou je, mamy prowadziłyby do porozumienia, aby wysłać przedmioty za darmo w zamian za 1% udział w zyskach, jeśli przedmiot jest sprzedawane komercyjnie.

Byłbym zainteresowany you guys opinie dotyczące tego, aby sprawdzić, czy warto zrobić.

Fox

foxabilo napisał:

Jestem rozważa stworzenie globalnego bezpłatne próbki punktu dystrybucji, moja firma będzie kupić żetony i wysłać je do miejsc innych firm nie pozwalają na tak długo, jak nie złamać wszelkie handlu.
Zaliczenie będzie elementy, takie jak moduły GPS, Atmel i mikroprocesora MCU, s / D konwertorów, Lipo's video jednostek DSP itd. Nie byłoby wymaganie, czym jest i czego oczekujesz, aby uzyskać ou je, mamy prowadziłyby do porozumienia, aby wysłać przedmioty za darmo w zamian za 1% udział w zyskach, jeśli przedmiot jest sprzedawane komercyjnie.Byłbym zainteresowany you guys opinie dotyczące tego, aby sprawdzić, czy warto zrobić.Fox

Nie skiego jako zysk przedsięwzięcie, wszelkie straty zostaną zrekompensowane przed podatkowych i jest przeznaczony do umożliwienia wielu deweloperów tam się przejść.

Oraz w odniesieniu do moich potencjalnych zwrot wszystkich potrzebny jest jednym projekcie, które sprawia, że, utraty części ludzi, którzy podejmują i uruchomienie jest częścią transakcji, jeśli ludzie ar5e znaleźć sprzedaży w serwisie eBay wtedy nie mają już wysłane do urządzenia nich, również tych części nie są bardzo wysokie wartości i próbek i tak byłaby ograniczona liczba w danym okresie zapobiegania ludzi do korzystania z niego jako dochód.

Moim celem niniejszego projektu jest zapobieganie frustracji miałem od wielu lat jest odrzucony przez przedsiębiorstwa za darmo próbki, dzisiaj z głównych Backer I niezamówionych kolei próbki deliverys daleko, system nie jest prawidłowo skonfigurowany.

Pomysły nie są tam po prostu trzeba pewne poparcie,
podobnie jak w przypadku wsparcia technicznego,
to gdzie tego forum i inne, jak się w to,
wątpię bardzo wielu ludzi, jeśli nazywają mikroczip, aby uzyskać pomoc, jeśli chodzi o producentów OEM, takich jak sprzęt moduły GPS będziemy żeglugi własnych wzorów i wybierz inne wszystkich, którzy mają pełne arkusze danych i specyfikacji dostępne i coraz theres desek.

foxabilo napisał:

Nie skiego jako zysk przedsięwzięcie, wszelkie straty zostaną zrekompensowane przed podatkowych i jest przeznaczony do umożliwienia wielu deweloperów tam się przejść.Oraz w odniesieniu do moich potencjalnych zwrot wszystkich potrzebny jest jednym projekcie, które sprawia, że, utraty części ludzi, którzy podejmują i uruchomienie jest częścią transakcji, jeśli ludzie ar5e znaleźć sprzedaży w serwisie eBay wtedy nie mają już wysłane do urządzenia nich, również tych części nie są bardzo wysokie wartości i próbek i tak byłaby ograniczona liczba w danym okresie zapobiegania ludzi do korzystania z niego jako dochód.Moim celem niniejszego projektu jest zapobieganie frustracji miałem od wielu lat jest odrzucony przez przedsiębiorstwa za darmo próbki, dzisiaj z głównych Backer I niezamówionych kolei próbki deliverys daleko, system nie jest prawidłowo skonfigurowany.Pomysły nie są tam po prostu trzeba pewne poparcie, podobnie jak w przypadku wsparcia technicznego, to gdzie tego forum i inne, jak się w to, wątpię bardzo wielu ludzi, jeśli nazywają mikroczip, aby uzyskać pomoc, jeśli chodzi o producentów OEM, takich jak sprzęt moduły GPS będziemy żeglugi własnych wzorów i wybierz inne wszystkich, którzy mają pełne arkusze danych i specyfikacji dostępne i coraz theres desek.

Chłopaki:

Wystarczy krótkie pytanie.
Każde wolne DSP podstawowych jak TMS320C50?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back