Daj link do AT-PROG programista ATmega8535

S

sangmeshwar

Guest
Proszę podać mi link do pobrania AT-PROG programista ATmega8535 i inne szczegóły na ten temat. Dziękuję, Sangmeshwar

Myślę, że lepiej jest użyć PonyProg zamiast AT-PROG, bo AT-PROG jest nieco przestarzały teraz, a bezpłatna wersja jest ograniczona do 1k pamięci programu. Myślę, że AT-PROG i schematyczny programista na starym CD, więc mogę po nich, jeśli będę je znaleźć. AT-PROG był mój pierwszy programator AVR, ale nie używam go już, ponieważ jest rozmiar ograniczony (wersja darmowa) i jest dość trudne do programu fuse bitach. W każdym razie PonyProg można zaprogramować więcej żetonów, nie ma ograniczenia i można easyly program fuse bitach. I schemat programatora, jeśli dostosowania go do układu, czego potrzebujesz to o podobnej złożoności. www.lancos.com / prog.html

wykorzystania programista AVRDUDE BSD. Możesz uzyskać więcej na ten temat z książki MY doświadczenie w programowaniu mikrokontrolerów AVR w C z użyciem WinAVR Możesz pobrać książkę od h ** p: / / groups.yahoo.com / grupy / booksbybibin /

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back