Czytaj port równoległy z Labview 6

N

news

Guest
Zabawa w odnajdywanie tajemniczych kodów na darmowe minuty i SMS-y w Orange dobiega końca. Ostatnie kody zostaną udostępnione w bardzo nietypowy sposób.

Read more...

Hi chcę używać Labview 6 do odczytu portu równoległego, ale może to być możliwe tylko w systemie Windows 95 lub 98 (Dixit "Pomoc" LabVIEW). Jak to zrobić z 2000 lub XP? dzięki

Spróbuj użyć UserPort programu, umożliwia korzystanie z bezpośredniego dostępu do portu w systemach win2k/xp.

[Quote = Jeszua] mm, pracy LabVIEW grzywny w Win9x, 2000 i XP [/quote] "Problemem nie jest sam LabVIEW. W systemie Windows XP (i 2000 myślę) dostępu do sprzętu, takich jak port równoległy jest bardzo ograniczone przez Winows. Wiele innych programów, które wykorzystuje bezpośredni dostęp do portu równoległego nie działa z Windows XP, ale współpracuje z Windows 95, 98, 98SE i ME. W przypadku niektórych programów problem można rozwiązać specjalny sterownik / dll do portu równoległego. Spróbuj wyszukiwania google dla tego problemu. Problem nie ma nic wspólnego z samych programów, ale ze sposobu, w nowych wersjach systemu Windows łączy w port równoległy.

Hi! Zapraszamy do zapoznania się: h ** p: / / zone.ni.com/devzone/conceptd.nsf/webmain/72C6FC6CE4AD4D1386256B1800794596 OpenDocument Jest to opis jak korzystać z portu równoległego w LabVIEW. Z wielkim hello, Halabat.

Hmmz, mam zrobić projekt za pomocą portu równoległego, pracowałem w porządku pod maszyny Win2K ... Upewnij się, że konto administratora!

[Quote = mobile-to] Hmmz, mam zrobić projekt za pomocą portu równoległego, pracowałem w porządku pod maszyny Win2K ... Upewnij się, że konto administratora! [/Quote] Należy również działać, jeśli masz konto POWER USER.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back