Czy można zrobić modulacja FSK z modulatorów IQ?

Czy masz w formacie PDF, linki app link notatkę? Potrzebuję dane oraz informacje

Można to zrobić MSK z prostokątnych impulsów do I i Q. Dla dwóch państwowej FSK można umieścić odpowiednie trójkątne fale w I i Q, aby wektor obracać w prawo lub w lewo. (Pogłębianie fazy lub opóźnia etap)

Jak przekonwertować mój strumień danych do tego "właściwego trójkątnych falach"?, to można podać więcej szczegółów lub przedmioty? dzięki

Wydedukowałem metodę trójkąta z eksperymentu myślowego. Nie mam doświadczenia praktycznego robi to w sprzęcie. [Dodane następny dzień] Po więcej myślenia, korzystania sinus i cos zamiast trójkątów. I jest cos wag i Q jest grzechem wag. Gdzie w jest zmiana częstotliwości. Do przesuwania innym kierunku use-wag, która zmienia znak grzechu, ale nie cos. Można wygenerować je z dwóch integratorów w pętli z jakimś amplitudy sterowania ograniczający.

Dziękuję wzdęty, co myślisz w tym artykule analogowego urządzenia: FSK, FM, ... pokolenie za pomocą DDS znak + IQ modulator. dziękuję za Ciebie pomaga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back