Czy można za to?

C

cwjcwjcwj

Guest
Hi, I am from UK poszukuje domu na pracę.Obecnie robię mój doktorat w komunikacji cyfrowej.Wcześniej, mam doświadczenie zawodowe w jednym ze znanych RF firmy R & D mechanik (filtr projektu).Użyłem ADS, mikrofalówka Urzędu Allergro, AutoCAD2004, Matlab, MATHCAD.Just zastanawiając się, czy możliwe jest trochę na dom pracy? Any advice? By the way, I am currently B. Eng (wyróżnieniem) Communication & Electronics Engineering Posiadacz stopnia.Dzięki.

Jeśli znasz kogoś, pracujący w dużej firmie i RF robi, zazwyczaj, że pomoże dostać pieszo do spółki, zwłaszcza w mojej obecnej firmie, ale oni nie poszukują inżynierów radiowych.Niektóre zadania nie są ogłaszane na stronie internetowej firmy, ale wewnętrznie.Należy spojrzeć na jobserve lub Jobsite za wystawienie stanowisk radiowych.Nie błyszczą w tej chwili w inżynierii niektóre firmy r. wyłączanie niektórych osób tj. Raytheon, Nortel Networks, która byłaby dobrym towarzystwie do pracy, zwłaszcza w stronę fal radiowych.W każdym razie, życzę powodzenia w pracy myśliwych.

Dziękuję za porady.I zdecydowanie zgadza się z tym, co masz na myśli.Mam lat doświadczenie zawodowe w RND RF company.And zdałem sobie sprawę, że dość trudno jest wprowadzić dobre towarzystwo radiowych.Obecnie mam krok wstecz w życiu szkolnym.Właściwie Szukam domu w oparciu pracy inżynierskiej.Myślę, że to niemożliwe.Ale tylko nadzieję, że ktoś musi mi pomoc na nim.Anyway, thanks.

hi there
Można spojrzeć na niektóre rf projektu w niektórych dobrze przedsiębiorstwach w Wielkiej Brytanii
1) telekomunikacyjnych SIMOCO teraz Sepura międzynarodowej produkcji cyfrowych
radia
2) SIMOCO Team

Jak często w swoich znajomych, kolegów z klasy, który otrzymał w domu
na pracę?Można to sprawdzić i ocenić możliwości.

Większość prac potrzeba pracy zespołowej i odpowiedzialności osobistej reputacji.

Tylko Home Based Business znam pracuje jako konsultant w domu.Jeśli dostarczamy i swoich obietnic i uzyskać opinię za to, że będziesz miał mnóstwo pracy.Można również za wysokie stawki godzinowej, ponieważ jeśli wcisnąć przycisku, to najprawdopodobniej ich w ostateczności.

Pamiętam wiele razy, gdzie pracowałem przez dzień i noc, aby być w stanie zapewnić trudne itp. prototyp na czas.W końcu odkryłem, że mogę za kilka razy kursy innych inżynierów, ponieważ mogę dostarczyć na czas.Po dobrze wyposażone laboratorium w domu oraz zdolność do szybkiego prototypowania z PCB PCB Mill / Wiertarki również dało mi przewagę.

Mogę jeszcze pamiętam patrzeć na jednego klienta w twarz, kiedy szedł z prototypem niestandardowego dostaw włączony tryb PCB pełne nazajutrz po wczorajszym spotkaniu.Trzeba powiedzieć, że miałem problemy z uzyskaniem mnóstwo pracy z nich po tym, i nigdy nie narzekali na cenę!

Były też czasy, gdzie zacytowałem bardzo wysoki, aby nie dostać pracy z powodu obciążenia pracą, a zakończył się coraz praca anyway.

Dziękujemy za wszystkie komentarze i porady.Rzeczywiście, mam na myśli uruchomieniem niektórych zadań projektowych i pracy w domu.Dlatego może sobie na mój obecny studia doktoranckie.Myślę, że to niemożliwe.Zresztą jest tu ktoś z pracy w Wielkiej Brytanii RF lub cyfrowej dziedzinie? Jak jest na rynku już w tej dziedzinie? Mam na myśli UK.Lets podać kilka uwag.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back