Czy możesz pomóc sugerować doskonały produkt dla IPPBX.

W

winnie1987

Guest
Ostatnio nasza firma planuje zakup IPPBX w celu zmniejszenia kosztów Urzędu Telekomunikacji. Czy ktoś ma jakieś dobre marki, aby zasugerować?

Czy ktoś może zaoferować propozycję dotyczącą ... Pomoc

Czy masz jakieś specjalne życzenie dla Ippbx. Używam Yeastar-IPPBX. i to Ippbx jest niższy koszt, ale z kompleksową funkcji. można odwiedzić ich stronę internetową, aby wyświetlić podgląd informacji o produkcie-www.yeastar.com. I tu jest wolne oprogramowanie można go przetestować. Jeśli nie troszczyć się o cenę, można kupić niektóre wielkie marki, jak i Cisco, Panasonic

nadzieję, że cena jest rozsądna, a funkcja jest Automatyczny asystent Blind Transfer Call Detail Records (CDR) Przekierowanie połączeń Parking Call Recording Call Pickup Call Routing Call Transfer Call Waiting Caller ID Bezpośredni dostęp do systemu (DISA) Nie przeszkadzać (DND) Interactive Voice Response (IVR) Music On Hold On Music Transfer Ring grupy trasy przez Caller ID Three-way Calling Dziękujemy za rekomendowanie uważam, że seria jest bardzo soho Mypbx garnitur dla mnie. i jestem bardzo ciekawy w swoich produktów: exsky iść, co może sprawić, skype skontaktować się z telefonu. produkt, który używasz? można zaproponować cenę za mnie? i ja testowałem oprogramowanie do pobrania z ich strony internetowej: www.yeastar.com . Funkcja ta jest bardzo satified, ale dlatego, że nie testowałem moduł dla nich, i nie może upewnić się, że stabilne. możesz mi więcej informacji na temat produktu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back