Czy ktoś wie jak zresetować "Fani Wymień" alarm na UPS Chloride?

U

UPS MAN

Guest
Witam, mam podjęte przez UPS i ma "Fan Wymień" alarm czy ktoś wie jak go zresetować? Jest ona produkowana przez chlorek. Mam też Masterguard siemens z tym samym problemem. Podziękowania Perry.

Prawdopodobnie jest to ostrzeżenie, że wentylator ma problemy, myślę, że jest podłączony do wyjścia obrotów wentylatora. Czy zastąpić wentylator z inną? Alex

Powiedziano mi, że kibice mają żywotność i wymagają wymiany po tym. Mamy wymianie wszystkich fanów, ale nadal alarmy, że wymagają wymiany. Perry.

Gdyby starych fanów z 3 kable, które mają wyjście do pomiaru prędkości? Czy na nowe tego samego typu? Nie wiem, czy alarm jest rzeczywiste wskazanie awarii wentylatora (które powinny być ustalone przez zastąpienie wentylatory) lub jeśli jest to jakiś licznik, który informuje, że fani są wieku i należy przywrócić niektóre sposób. Alex

Tak jak one zostały zastąpione podobnych. Tylko dwóch przewodów. Wierzę, że jest to licznik, który oznaczony i po prostu potrzebuje zerowania, parametr lub coś, ale teraz wiem, jak. Perry.

Można przywrócić wszystkie alarmy z PPVIS oprogramowania

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back