Czy jest ktoś pracuje nad VANETs?

N

news

Guest
Cybersquatting to zjawisko polegające na rejestrowaniu domen, które mają podobne lub identyczne brzmienie do nazw popularnych marek. Takie działanie może zepsuć reputację firmy i narazić ją na straty materialne.

Read more...

Witam wszystkich. Pracuję nad routingu i bezpieczeństwa, VANETs. Czy jest ktoś pracuje nad VANETs? cheers, achiiles

chcesz pracować w bezpiecznej trasy lub tras i seurity w osobnych? Czuję, że kocham na VANETs.

[Quote = Achilles20] Witam wszystkich. Pracuję nad routingu i bezpieczeństwa, VANETs. Czy jest ktoś pracuje nad VANETs? cheers, achiiles [/quote] Witam Nie są ładne artykuły o aspektach bezpieczeństwa VANET, w IEEE Komunikacja Magazine z listopada 2008 r. (Vol. 46, No. 11). Myślę, że może pomóc. Powodzenia

Dziękuję wam za odpowiedź. Cóż, chcesz pracować na routingu i bezpieczeństwo (w tym różnych warstw). Pracuję w kierunku projektowania przekroju warstwy tak będzie musiała rozważyć bezpieczeństwa na wszystkich warstw. Pracuję też na poziomie projektowania systemu 802.11p. Po to się robi może umieścić protokołów na procesorze lub FPGA i zrobić kilka doświadczeń polowych. Jest to bardzo duże zadanie, a ja wciąż początkującym. Dziękuję za informacje o dokumentach. Proszę pozostać w kontakcie. cheers, Achillesa

Witam ludzi, ja też jestem nowy początkujący VaNet. Pracuję w warstwie fizycznej i mam pytanie o multipath. Czy ktoś może zasugerować mi papier leczeniu multipath strata dla anten kierunkowych? Z góry dziękuję. Lupin

Witam, pracuję nad VANET na OPNET. Ja jednak chcesz wiedzieć więcej o modelach VANET mobilności, które można używać z OPNET. Jak ktoś pracował z VanetMobiSim? dziękuję

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back