Y
YiAndLu
Guest
Szanowni Państwo: Byłem Integrated Process Engineer (PIE) na okres jednego roku przed tym i był Technolog (PE) na dwa lata. Dowiedziałem się niektóre analogowe książek IC projektu, takie jak układy Microelectronics, elementów półprzewodnikowych, Sztuka analogowe Układ IC analizy i projektowania analogowych układów scalonych ("nauczył się" oznacza, czytać książki dwa razy i zakończył wykonuje wszystkie przeze mnie), ale nauczyli się niczego na temat narzędzi EDA wyjątkiem L-Edit i prawie nic nie wiedzą abbout Linux lub system operacyjny Unix. Mam 26 lat i po prostu BSEE. Ostatnio i otrzymać ofertę od unfamous firmy, ale znacznie mniej niż pensja mojej obecnej pracy. Jestem głęboko w rozterce, to bardzo uprzejme z twojej strony dał mi kilka rad, koncentrując się na następujące dwa aspekty: 1. Czy i dostosować do analogowego projektant IC, w tym moje nagromadzenie wiedzy, doświadczenia zawodowego i wiek. 2. co należy zrobić w celu poprawy swoich możliwości jeśli nadal chcą być IC projektanta. Dziękuję i życzę miłego dnia!