Czy Hspice pracy z VISTA?

A

amiralib

Guest
Hi Nie mogę korzystać z Hspice 2007,03 z systemem Windows Vista! co mogę zrobić? jeden ma ten sam problem? chodzi

Spróbuj zainstalować je przy użyciu trybu zgodności z XP. Miałem problemy z wielu innych narzędzi (OrCAD, Protel itd.) nie kompatybilne z Vista i po zainstalowaniu ich w określonym trybie one teraz działać prawidłowo.

Jak można zainstalować je przy użyciu trybu zgodności XP? możesz powiedzieć coś więcej?

Dzięki zainstalowaniu tego na WINXP w trybie .... Hspiceu Z pracy .... ale Avanwaves nie ..... jest to inne rozwiązanie?

Myślę, że inne programy mogą korzystać rusults HSPICE symulacji! jest to możliwe?

Spróbuj tego: otwarcie HSPICE_version / BIN folderu, kliknij prawym przyciskiem myszy na hspui.exe i wybierz Właściwości. W karcie Zgodność w wariancie Privilege, kliknij przycisk "Uruchom ten program jako administrator" pole wyboru. Powtórz ten proces dla awaves.exe. Po tym, jak to zrobił, pracował dla mnie. (Oczywiście, mam do powiedzenia "Zezwalaj" do "Niezidentyfikowany program chce uzyskać dostęp do komputera" komunikat bezpieczeństwa, gdy zaczynam się hspui.exe.)

I trzeba obliczyć jaka jest granica siatki gęstości Vs pamięci RAM?

witam wszystkich i zrobić coś, aby zainstalować HSPICE pod vista i to działa 1. i zainstalować Hspice na vista 2.-Zmiana environmetal zmienne 3rd-HSPICE zainstalować na innym komputerze pracował pod XP środowiska na 4. kopia katalogu bin z maszyny XP i wkleić go w Vista 5-go to działa, spróbuj tego i powiedz mi

Wydaje się, że ten problem jest związany z nową funkcję UAC w Vista.

witam wszystkich ... i również potrzebują pomocy! i wystarczy zainstalować HSPICE ver:-2008.03 i zainstalować go na laptopie z Vista .. pracy hspui ale avanwaves nie .. Nie wiem jak zrobić to działa!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back