Czy analiza AC bandgap odniesienia wymagane

C

Chethan

Guest
Hi all
Czy analiza AC Brokaw's BGR komórek wymagane.Zrobiłem AC Analysis for opamp stosowane w BGR i jest stabilna.Więc to jest nadal konieczne do mnie do AC Analiza dla całego BGR również.Jeśli to konieczne, to może ktoś mi powiedzieć jak to zrobić setup dla analizy AC.

Thanx in advance

Przerwa pętli, dodać źródła sieciowego na jeden węzeł, a następnie MONITER innego węzła, czy marigin etapie wystarczy.

Wstrzykiwanie źródła sieciowego w pętli sprzężenia zwrotnego, a nie analiza ac!Działka różnicy sygnału dwie złączki, sprawdź PM wystarczy czy nie!

Czy oznacza to, że powinniśmy zrobić analizę AC opa na obciążenia opa to zmienić?

Czy ktoś może dostarczyć plik nelist Spice wyjaśnienia?

Myślę, że w dziedzinie czasu (transient response) analiza powinna być wystarczająca do zapewnienia stabilności, bacause wiemy, że bandgap widzi zarówno negatywne i pozytywne opinie, ale kwota negatywnej opinii jest zawsze większa niż ilość pozytywnych opinii.Powinno to potwierdzić stabilność.

-Bharat

Symulacja PSRR potrzebę analizy AC, jeśli stosowanie OPA w bandgap odniesienia GB jest również bardzo ważne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back