cyklu i PWD (zniekształcenia szerokości impulsu)

C

chang830

Guest
Witam, mam pytanie w sprawie definicji na pwd i cykle. Wiem, że wielu paers twierdzą, że określają one same things.But znalazłem produkt daje specyfikacje dyrektywy o delegowaniu pracowników, podczas gdy produkt innym daje cykli ducty. Zastanawiam się, czy nie ma rozbieżności między tymi dwoma pojęciami, muszą one być zastosowane w różnych aplikacjach. Podobnie jak szumy fazowe i jitter, choć oznacza to samo, są używane w specyfikacji w różnych aplikacji. Tak więc, w aplikacjach HWAT, są one korzystne być używane? Dzięki za pomoc.

Jitter jest powszechnie stosowany w transmisji danych. Szumy fazowe jest raczej używane w do obwodów i urządzeń, takich jak PLL. To jest rozwiązanie matematyczną naturę. Podobnie cykl pracy (w procentach) i szerokości impulsu (jak słowo to jest oczywiste) odnoszą się do znaku: stosunek powierzchni na okres. Dlatego zniekształceń w tym przypadku zależy, czy wątek został podniesiony w stosunku do cyklu pracy lub szerokości impulsu. Dla osoby, która pracuje na problem związany z częstotliwością próbkowania, zniekształcenia impulsu jest bardziej czytelne dla osoby. Dla osoby, która pracuje nad regulacją mocy, zakłócenia cyklu jest bardziej czytelne jako cykl pracy określa średnia moc wyjściowa. Jednym z ostrożnością. Impulsy mogą być również generowane aperiodically, więc zniekształcenia impulsu w tym przypadku nie jest ani jitter ani fazy hałasu, ponieważ nie jest już okresowych.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back