CoolRunner II dziwne Błąd programowania

• Thread starter cristivasilache
  • Start date
C

cristivasilache

Guest
Hello to everybody!

Zrobiłam projekt dla XC2C128-VQ100, ok symulacji, zestawionych w porządku, a gdy próbuję program chip z oprogramowaniem wpływu, mam bardzo dziwny błąd "ERROR: iMPACT: 1982 - '1 'Gotowe trochę nie można zaprogramowany prawidłowo ".W rezultacie układ nie może być już w każdym razie staram się uzyskać identyfikator urządzenia, będzie on wyświetlany ten dziwny komunikat, że wiele nieznanych urządzeń oparte są ....Używam Xilinx Platform kabel USB do programowania i starałem się jak ise 9.1 i 9.2 internetowej wersji.Szukałem błędów, ale nie mogłem znaleźć tego, czego Exactely oznacza i jakie mogą być przyczyny.I zaprogramowany przed wieloma urządzeniami i nigdy nie miał tego problemu.
Wszelkie ideea będą przydatne dla mnie.Z góry dziękuję.

crriss ...

"nie może być więcej" - Czy wcześniej działała?Być może urządzenie dostałem uszkodzony jakoś.

Czy na pewno skonfigurowany łańcuch JTAG prawidłowo wpływ?CoolRunner-II CPLD nie ma jeszcze trochę DONE.

Guess Wild: Jeśli łańcuch JTAG obejmuje FPGA z pamięcią flash platformę, spróbuj tymczasowo zmienia FPGA's szpilki trybie (M0 M1 M2) od szeregowego do JTAG.

Albo ten stary problem powraca?
http://www.xilinx.com/xlnx/xil_ans_display.jsp?getPagePath=17523

Ponadto sprawdź, czy za usterki (integralność sygnału) na sygnał TCK JTAG.Spróbuj IMPACT Debug -> Chain Test szczelności.
Jeśli to problem, po prostu dodając szereg rezystor 100 ohm może go wyleczyć.

Cytat:

"nie może być więcej" - Czy wcześniej działała?
Być może urządzenie dostałem uszkodzony jakoś.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back