Convex optymalizacji S. Boyd - ręczne rozwiązanie tej książki

F

Farsun

Guest
Potrzebuję instrukcję rozwiązanie książki OPTYMALIZACJA WYPUKŁE przez Stephen Boyd i Lieven Vandenberghe jeśli ktoś może dzielić farsun@gmail.com z góry dzięki

Jego książki .. Musimy rozwiązanie .. Tak czy inaczej dzięki za pomoc

Wypukły Optymalizacja S. Boyd rozwiązanie instrukcji: Mam obsługi rozwiązania. Możesz wysłać mi e-mail: findursol (at) gmail (dot) com

[Quote = findursol] Wypukły Optymalizacja S. Boyd rozwiązanie instrukcji: Mam obsługi rozwiązania. Możesz wysłać mi e-mail: findursol (at) gmail (dot) com [/quote] Szanowny Panie, będę wdzięczni, jeśli wyślesz mi wypukłe książki Boyda optimication ręczne rozwiązanie proszę. dzięki mój adres: b.mahboobi @ gmail.com

ręczne rozwiązanie do optymalizacji Convex S. Boyd jest dostępny do pobrania [URL = "http://faizan-library.blogspot.com/"] Tutaj [/URL]

Witam, Przeszukałem forum kilka razy, wydaje się w podręczniku rozwiązania do optymalizacji Convex Boyda nie jest jeszcze dostępna [tj. linki zawarte powyżej nie są poprawne książki lub podręcznika rozwiązania]. Poszukiwali również w internecie dość długo i nie mogłem go znaleźć. Czy naprawdę wdzięczni, jeżeli można dostarczyć! Dzięki!

Witam, Czy ktoś proszę umieszczać w instrukcji tutaj? I naprawdę potrzebują. Dzięki

Witam, Czy ktoś proszę umieszczać w instrukcji tutaj? I naprawdę potrzebują. Dzięki
Witam, zastanawiam się, czy uda Ci się zdobyć rozwiązanie. Czy mógłbyś po to tutaj? Okrzyki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back