Clone z AVR JTAG ICE w wersji USB

G

gres

Guest
Jest to projekt debbuger, że pierwszą wersję można znaleźć na http://www.m2uu.com/elektronika:avrjtag Mój projekt jest dostroić się do wykorzystania przez USB.Sięgam, że dzięki usunięciu oryginalnego MAX232 conventer i zastąpić USB conventer> RS.Kiedyś conventer, który działa w telefonach kabel telefoniczny.To Prolific PL2303, system je jako normalny port szeregowy.
Lista procesów jest imponująca, głównie dlatego, procesor ma JTAG.Dlatego nie można używać tak popularne mega8 lub tiny2113.Bardzo dobrym rozwiązaniem jest, aby wszystkie projekty mega32 a następnie przekonwertować do małych przedsiębiorstw - zalety programowania w języku C.
Wykaz prac, systemy:
Cytat:

ATmega128, ATmega128L, AT90CAN128

ATmega16, ATmega16L

ATmega162, ATmega162L, ATmega162V

ATmega165, ATmega165V

ATmega169, ATmega169L, ATmega169V

ATmega32, ATmega32L

ATmega323, ATmega323L

ATmega64, ATmega64L

dzięki za info
ale
Nie mogę zrozumieć wiele informacji z linków ur jak myślę, że są one w języku rosyjskim.

będzie wspaniale, gdyby można dać trochę więcej informacji od tych linków w języku angielskim.

ja jestem w gsm, więc chciałbym wiedzieć więcej na temat tego, jak i uzyskać wiele telefonów z boot usunięte, to nie może komunikować się z standered miga (obniżenie-modernizacja) soft.

ur projekt może pomóc w tym zadaniu.Wiedziałem, ze interfejs JTAG możemy ożywić takich telefonów.
br
hobbiest_2k3

hobbiest_2k3 napisał:

dzięki za info, ale nie może zrozumieć wiele informacji z linków ur jak myślę, że są one w języku rosyjskim.
będzie wspaniale, gdyby można dać trochę więcej informacji od tych linków w języku angielskim.
ja jestem w gsm, więc chciałbym wiedzieć więcej na temat tego, jak i uzyskać wiele telefonów z boot usunięte, to nie może komunikować się z standered miga (obniżenie-modernizacja) soft.
ur projekt może pomóc w tym zadaniu.
Wiedziałem, ze interfejs JTAG możemy ożywić takie phones.br hobbiest_2k3

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back