ciało wola źródła połączenia

V

vikram789

Guest
Co to jest konieczność sprowadzania połączenia i ciała w MOS.nawet jeśli dont je połączyć tranzystor działa jak należy ....Jestem newbie więc dont mnind jeśli jest to głupie pytanie, ale wielu Abt dontknow to poprosiłem wielu

vikram789 napisał:

Co to jest konieczność sprowadzania połączenia i ciała w MOS.
nawet jeśli dont je połączyć tranzystor działa jak należy ....
Jestem newbie więc dont mnind jeśli jest to głupie pytanie, ale wielu Abt dontknow to poprosiłem wielu

dzięki za info ....
Czytałem gdzieś, że ciało i źródło są połączone tak, aby zachować złącza pn utworzona przez nich (NMOS -> source = n & body = p) odwróceniu tendencyjne jak ciało jest zwykle coneected do dostaw najbardziej negatywny (w przypadku istnieje więcej niż jeden tranzystor) dla NMOS również powodem wydaje się wiarygodna, ale mam wątpliwości co jeśli węzeł pn przodu jest tendencyjne, w jaki sposób przepływu opłat będzie wpływać na działanie urządzenia

vikram789 napisał:

dzięki za info ....

Czytałem gdzieś, że ciało i źródło są połączone tak, aby zachować złącza pn utworzona przez nich (NMOS -> source = n & body = p) odwróceniu tendencyjne jak ciało jest zwykle coneected do dostaw najbardziej negatywny (w przypadku istnieje więcej niż jeden tranzystor) dla NMOS również powodem wydaje się wiarygodna, ale mam wątpliwości co jeśli węzeł pn przodu jest tendencyjne, w jaki sposób przepływu opłat będzie wpływać na działanie urządzenia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back