Capture OrCAD błąd cis [net0016]

C

chuzkin

Guest
Witam wszystkich. Robię schemat w cis przechwytywania ale uruchomienie BOM, następujący błąd: ERROR [NET0016] Nie ma stowarzyszenie% s pliku. Skonfigurować to w Menedżerze plików. BOM Gotowe. Również, kiedy dwukrotnie kliknąć dowolny udział w schemacie (dostęp do edytora właściwości), a następnie spróbuj zamknąć z X w górę, prawym rogu, pojawi się następujący komunikat: OrCAD CAPTURE odmówiono dostępu do pliku i nienazwanych, próbując zamknąć CAPTURE CIS , ten sam komunikat pojawia repeteadly i nie może zamknąć (I hace zmusić użyciu menedżera zadań). Wersja OrCAD 9,0 Pozdrawiam.

Robię schemat w cis przechwytywania ale uruchomienie BOM, następujący błąd: ERROR [NET0016] Nie ma stowarzyszenie plik% s. Skonfigurować to w Menedżerze plików. BOM Gotowe.
mam ten sam błąd. Ja tylko przejdź do katalogu, w którym powiedział OrCAD zapisać. Bom plik, zaznacz go, przejdź do Właściwości i zmień swoje otwiera programu do programu WordPad. To nadal nie otwiera się bezpośrednio do mnie, kiedy należy wybrać opcję wyjścia Widok w OrCAD, ale w ten sposób można jeszcze wyświetlić LM. BTW, można również otworzyć z notatnika, jak również. Przepraszam, że nie mogę pomóc w innej sprawie. Powodzenia!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back