C18 pod odmieniec?

D

donkey41

Guest
Witaj,

anyonw dawki wiem, jak konfiguracja kompilatora C18 proteus?

pozdrowienia.

cześć

zawsze stawiać jasne pytanie, które kompilator hitech pic-C18 lub ktoś inny właśnie używane cof plików wszystko, co trzeba poprawiać i etc simualtion również uzyskać pomoc od isis plik pomocy do dodawania własnych narzędzi

dobrze ..po pierwsze, przepraszam za pytanie, jasne ONZ.
Poprosiłem o C18, bo myślałem, i napisze picc18, jeśli chciałem wspomnieć hi-tech C18.
anyway, i rozumie z C18, Micropchip C-18 kompilatora.

wszystko i pomóc może dostać od odmieniec "podręcznik jest w następujący sposób:

Cytat:

4.
Określanie linii poleceń proforma za narzędzie.
Użyj% 1 reprezentuje kod źródłowy plik

i% 2 pliku kodu wynikowego.
Można również użyć% $ o ścieżkę do PROTEUS

katalogu i% ~ do katalogu, w którym znajduje się plik DSN.

To jest dobre miejsce dla flagi linii poleceń, które są potrzebne do uruchomienia narzędzia cicho

(tj. bez przerwy do wprowadzania danych przez użytkownika) oraz określenie ścieżki zawierają spisy

Procesor konkretnych plików nagłówkowych itp.

donkey41 napisał:

dobrze ..
po pierwsze, przepraszam za pytanie, jasne ONZ.

Poprosiłem o C18, bo myślałem, i napisze picc18, jeśli chciałem wspomnieć hi-tech C18.

anyway, i rozumie z C18, Micropchip C-18 kompilatora.wszystkich i pomóc może dostać od odmieniec "podręcznik jest w następujący sposób:Cytat:

4.
Określanie linii poleceń proforma za narzędzie.
% Wykorzystania 1 do reprezentowania kod źródłowy plik

i% 2 pliku kodu wynikowego.
Można również użyć% $ o ścieżkę do PROTEUS

katalogu i% ~ do katalogu, w którym znajduje się plik DSN.

To jest dobre miejsce dla flagi linii poleceń, które są potrzebne do uruchomienia narzędzia cicho

(tj. bez przerwy do wprowadzania danych przez użytkownika) oraz określenie ścieżki zawierają spisy

Procesor konkretnych plików nagłówkowych itp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back