Budowa się komunikat z laserem

E

erio

Guest
Cześć wszystkim .. Mam pytanie.możliwe jest budowanie ruchu wyświetlaczu lasera?i był z powodzeniem budować ruchome wyświetlacz LED, i chcę zbudować się wyświetlać z jednym laserowe diody.Nie wiem od czego zacząć ten projekt .. proszę mi pomóc ...

best regards ..erio
Indonezja

W mojej opinii,
po pierwsze należy pamiętać, że diody LED Light różni się od lasera.Możesz zobaczyć LED bezpośrednio jedno nie patrz bezpośrednio laserowe.Następnie należy za pomocą światła laserowego do niektórych powierzchni z dala od oczu i tej powierzchni nie powinien odzwierciedlać wszelkie światło.

Awarapunshee napisał:

W mojej opinii, po pierwsze należy pamiętać, że diody LED Light różni się od lasera.
Możesz zobaczyć LED bezpośrednio jedno nie patrz bezpośrednio laserowe.
Następnie należy za pomocą światła laserowego do niektórych powierzchni z dala od oczu i tej powierzchni nie powinien odzwierciedlać wszelkie światło.

erio napisał:Awarapunshee napisał:

W mojej opinii, po pierwsze należy pamiętać, że diody LED Light różni się od lasera.
Możesz zobaczyć LED bezpośrednio jedno nie patrz bezpośrednio laserowe.
Następnie należy za pomocą światła laserowego do niektórych powierzchni z dala od oczu i tej powierzchni nie powinien odzwierciedlać wszelkie światło.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back