BSIM4 modelu możliwości?

M

manish12

Guest
Jakie są oprogramowanie, które zajmie BSIM4 model i parametry SOI model? Plz wymienionych tutaj chcę zaprojektować Wysoka prędkość niska ic mocy. Może być użyteczne przy wyborze właściwego narzędzia. Jeśli to możliwe, wszelkie darmową wersję demo jest dostępny na miejscu rezydencji netto. Każda odpowiedź będzie mile widziane. I już Szukaj w tym od 2-3 miesięcy. Nie się znacznie do podejmowania decyzji.

hi kadencji ic, Synopsys HSPICE, ADS i ..., wszystkie z nich obsługuje bsim4 i modeli bsimsoi. ale nie są wolne: D. odniesieniu

Dziękuję, ale jest jakieś oprogramowanie demo netto Wszelkie dodatkowego oprogramowania.

Która wersja ADS mówisz. Co to jest aktualna wersja ADS?

Czy są jakieś procesy, które oferują BSIM4 parametry? Większość procesów natknąłem się tylko oferta BSIM3 zgodnych parametrów. Cadence Spectre oferuje BSIM4 modelu, ale nigdy nie znaleziono wymaganych parametrów procesu, które wykorzystują BSIM4 zaawansowanego modelowania.

[Quote = gunturikishore] Czy są jakieś procesy, które oferują BSIM4 parametry? Większość procesów natknąłem się tylko oferta BSIM3 zgodnych parametrów. Cadence Spectre oferuje BSIM4 modelu, ale nigdy nie znaleziono wymaganych parametrów procesu, które wykorzystują BSIM4 zaawansowanego modelowania. [/Quote] Witam Tak, to prawda. Ostatnia wersja ADS 2006, co wiem. odniesieniu

Co o parametrach SOI model? Czy istnieje uwagę o Doping Halo?

Należy używać ngspice ... podstawy Linux open source ..!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back