Biblioteki OrCAD Układ Footprint

F

fireplus

Guest
Potrzebuję ślad 56-prowadzić pakiet TSOP w OrCAD lub Protel 8O

Nauka i mstering sztuką tworzenia śladów jest bardzo ważne w każdej dyscyplinie pracy EDA. Polecam spróbować tego samemu. Także, proszę podać do jakiego urządzenia trzeba footprint jako ogólne powyższy opis jest wystarczające, aby ślad za tobą. Jaki jest numer części komponentu będzie używany.

Chcę zrobić płytę rozwoju wts 701 tekstu na mowę tak wts 701 wydrukować stóp jest 56-prowadzić pakiet TSOP andwhen i wyszukiwania w OrCAD i Protel libs z TSOP i nie znaleźliśmy żadnych Tosp z 56 pin i nadzieję, że moje życzenie stało się jasne, teraz [color = cyan] [/color] dzięki za wszelkie ciała chcesz, aby pomóc: wink:

Oto ślad na Protel, że zrobiłem szybko z kreatora komponentów, należy sprawdzić wszystkie rzeczy przed użyciem!

Może to być stare wiadomości, ale OrCAD zawiera ten pakiet to biblioteki standardowej. Biblioteka SOG SOG.50M/40/WG20.20/L10.60 Musisz poszukać w książce pt, "Biblioteki OrCAD Footprint Layout". W książce można znaleźć napisali na innym forum. Prawie wszystkie pakiety (chyba, że zamówienie w części), można znaleźć w OrCAD. Problem polega na szukaniu.

xxx.toplinedummy.com według mnie you cant znaleźć w formacie pakietu lib TSOP można wyciągnąć pakiet sam pakiet i wzór ziemi różnych sobą pakiet jest wielkość t składnik, you cant użytku w pcb desing użyć wzoru wielkości gruntów ziemi stanart wzór zwany ipc782a

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back