Biblioteka komórek ASIC Leonardo spektrum

S

socboy

Guest
Czy każdy może mi pomóc znaleźć ASIC bibliotek komórek?. Chcę syntezy kod VHDL w spektrum Leonardo pomocą ASIC bibliotek, ale nie znaleźliśmy żadnych id! Proszę o pomoc, socboy

TSMC35 biblioteki (typowy) Przesłany plik: [url = "./uploads/TSMC35_typ.zip"] TSMC35_typ.zip [/url]

szybko Przesłany plik: [url = "./uploads/TSMC35_fast.zip"] TSMC35_fast.zip [/url]

powolny Przesłany plik: [url = "./uploads/TSMC35_slow.zip"] TSMC35_slow.zip [/url]

Proszę o pomoc jeśli w ogóle ma ASIC biblioteki komórek z Verilog kod.

Być może używasz X-HDL konwersji VHDL do Verilog. Ale myślę, że nie ma informacji opóźnienie w pliku VHDL .....
On 12/04/2002 05:27, palq napisał: Proszę o pomoc jeśli w ogóle ma ASIC biblioteki komórek z kodu Verilog.

I stwierdził, że nie jest. Syn w opakowaniu. Ale używam syn @ psys DC tylko, w jaki sposób można przekonwertować ten. Syn w. Lib lub. Db? wszelkie sugestie? dzięki. lub Cyteng możesz pisać. lib i plików. db? dzięki anyway.

biblioteki kompilatora zaimportować plik syn -.> pisać pliku bazy.

I przywołać Lib kompilatora GUI, ale nie ma menu o nazwie "import", tylko "Read" menu. Ale gdy próbuję read_lib Mentor pliku syn, wystąpić maksymalnie błąd. Czy kompilator lib Synopsys można przetłumaczyć. SYN. Pliku bazy? [Quote = co] Biblioteka kompilator zaimportować plik syn -..> Pisać pliku bazy [/quote]

U można próbować stronie TSMC i UMC, ich biblioteki technologia jest dostępny w formacie db

Mam wątpliwości, podzielić się z wami wszystkimi ... możemy przekonwertować plik. syn,. db przy użyciu kompilatora biblioteki. ale jak możemy. syn lub. lib pliku z. db? jest jakieś narzędzie do tego? jeśli tak, to prosimy o podzielenie się z nami lub pm do mnie i tak dzięki! SSS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back