bezpieczne problem machiny państwowej

S

skycanny

Guest
Hi all guys:
Chcę ro generować bezpieczne maszyny stanu, w którym maszyna wchodzi nieoczekiwane państwa lub nieosiągalny stan może odzyskują z nich stanie błędu i uruchomić continuely.Stworzyłem skończonej machiny państwowej przez VHDL, syntetyzowane przez synplify z atrribute "bezpieczne", jednak w dzienniku ostrzega, że "klauzula inni nie syntetyzuje, i synthesed wynik tha same jak sythsized bez atrybutu" bezpieczne ".Ilekroć dodać atrybut "bezpieczne" w pliku *. sdc lub bezpośrednio w pliku źródłowym VHDL, syplify pokazuje ostrzeżenie o których mowa powyżej.Odnoszę http://www.synplicity.com/university/pdfs/designing_safe_vhdl.pdf jak mój przewodnik, ale się tym wynikiem.
Co jest źle?Jak mogę uzyskać bezpieczny machiny państwowej syntetyzowane przez synplify?
Best zakresie.

Bezpiecznych zachowań niekoniecznie odpowiada na istnienie stanu innych do mojej opinii.Kiedy inni są uznawany jest za nieosiągalny przez kompilator FM, prawdopodobnie zniesione w przypadku każdego innego stylu FM.Ale ze względu na bezpieczne opion, przejścia z nielegalnych państwa do resetowania stanu powinny być realizowane.Możesz spróbować poprzez symulację.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back